ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκολάρα από Χόλτσχαουζερ στο Γκρατς

Austria Vienna' s Raphael Holzhauser celebrates after scoring during the Europa League group E soccer match between Roma and Austria Vienna, at Romes Olympic Stadium Thursday, Oct. 20, 2016. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Austria Vienna' s Raphael Holzhauser celebrates after scoring during the Europa League group E soccer match between Roma and Austria Vienna, at Romes Olympic Stadium Thursday, Oct. 20, 2016. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Η Αούστρια πέρασε από τη "Merkur Arena" του Γκρατς επικρατώντας 2-0 της Στουρμ, με τον φερόμενο μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ, Ράφαελ Χόλτσχαουζερ, να πετυχαίνει και τα δύο γκολ. Το ένα εξ αυτών πανέμορφο. (video)

Τον Ράφαελ Χόλτσχαουζερ τον γνωρίζουμε από τις αναμετρήσεις της ΑΕΚ με την Αούστρια στους ομίλους του Europa League της τρέχουσας σεζόν.

Μάλιστα, ο 25χρονος Αυστριακός μέσος παρήλασε από τα μεταγραφικά "ραντάρ" της Ένωσης. Ήταν αυτός που πέτυχε και τα δύο γκολ της εκτός έδρας νίκης (0-2) της Αούστρια επί της Στουρμ Γκρατς στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της (αυστριακής) Bundesliga. Το πρώτο εξ αυτών με κεφαλιά στην κίνηση, αφού πριν έχασε την ευκαιρία να ευστοχήσει σε πλασέ εντός περιοχής, το δεύτερο με φανταστική εκτέλεση φάουλ. Δείτε το χαρακτηριστικό video:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ