ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκιουντογάν: "Ο Αγκουέρο είναι απαραίτητος στην ομάδα"

Γκιουντογάν: "Ο Αγκουέρο είναι απαραίτητος στην ομάδα"

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Ιλκάι Γκιουντογάν, στάθηκε στην πορεία του Σέρχιο Αγκουέρο στη Μάντσεστερ Σίτι. Επιπλέον, ανέφερε την επιθυμία του για τον Αργεντινό, παρά τα σενάρια αποχώρησης.

Με δηλώσεις του στον βρετανικό Τύπο ο Ιλκάι Γκιουντογάν υποστήριξε ότι επιθυμεί την παραμονή του Σέρχιο Αγκουέρο στη Μάντσεστερ Σίτι, παρά τη φημολογία περί αποχώρησής του.

Είναι γνωστό ότι ο Αργεντινός επιθετικός επιθυμεί να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Ιντεπεντιέντε, αλλά μέχρι τότε ο Γκιουντογάν πιστεύει πως θα μείνει στους "πολίτες", παρά τα σενάρια αποχώρησης.

Στην αρχική του τοποθέτηση, τόνισε: "Πιστεύω ότι θα παραμείνει στη Σίτι, παρά τα όσα ακούγονται. Δεν έχω καμία αμφιβολία γι' αυτό".

Μάλιστα, στη συνέχεια χαρακτήρισε τον Αργεντινό ως "μηχανή παραγωγής τερμάτων": "Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Είμαι τυχερός που αγωνίζομαι στην ίδια ομάδα με εκείνον. Είναι μηχανή παραγωγής γκολ. Εννοώ πως αν έχει τις ευκαιρίες για να σκοράρει, τότε υπάρχει περίπου 95% ποσοστό για να βάλει την μπάλα στα δίχτυα".

"Εάν έχεις έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα, τότε γνωρίζεις ότι πάντα θα δημιουργεί ευκαιρίες και θα σκοράρει".

Επιπλέον, έκανε αναφορά και στην παρουσία του 28χρονου επιθετικού στο ματς απέναντι στους "μπλαουγκράνα": "Ο Σέρχιο είναι σημαντικός για την ομάδα. Μπορεί να μην σκόραρε κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά δούλεψε αρκετά. Έτρεξε και προσπάθησε να κρατήσει την μπάλα για την ομάδα μας".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ