ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκαμάρα: "Μπορεί να γίνει μεγάλος παίκτης ο Μπενίτες"

Γκαμάρα: "Μπορεί να γίνει μεγάλος παίκτης ο Μπενίτες"

Ένας από τους θρύλους του ποδοσφαίρου της Παραγουάης, Κάρλος Γκαμάρα, μίλησε στο Sport24.gr για τον Χόρχε Μπενίτες και τον Γιώργο Καραγκούνη, τους οποίους γνωρίζει πολύ καλά.

Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Παραγουάης, Κάρλος Γκαμάρα, που πέρασε και από το πρωτάθλημα της χώρας μας με τη φανέλα της ΑΕΚ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του επιθετικό του Ολυμπιακού, Χόρχε Μπενίτες, αλλά και των πρώην συμπαίκτη του στην Ίντερ, Γιώργο Καραγκούνη.

-Κάρλος, ο Ολυμπιακός έχει επενδύσει σε ένα ποδοσφαιριστή από τη χώρα σου, τον Χόρχε Μπενίτες. Ποια είναι η γνώμη σου;

"Είμαι τεχνικός διευθυντής στην ομάδα της Παραγουάης, Ρούμπιο Νιου, και είχα την τύχη να έχω στην ομάδα μου τον Χόρχε Μπενίτες, το 2013. Είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός, που δουλεύει πολύ, και πιστεύω ειλικρινά ότι μπορεί να γίνει μεγάλος ποδοσφαιριστής. Ο Χόρχε έχει όλα αυτά που χρειάζονται, τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά, να γίνει μεγάλος παίκτης."

- Είχες τον Γιώργο Καραγκούνη, ως συμπαίκτη, στην Ίντερ. Τώρα έχει αναλάβει πόστο στην Εθνική Ελλάδας. Ποια είναι η γνώμη σου;

"Ο Γιώργος δεν είναι μόνο ένας μεγάλος άνθρωπος, αλλά και ένας μεγάλος εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Από την πλευρά μου θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΕΠΟ, γι' αυτή την επιλογή της. Είναι ο σωστός άνθρωπος, στη σωστή θέση. Η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχει στις τάξεις έναν επαγγελματία με όλη τη σημασία της λέξης. Είμαι σίγουρος, ότι θα τα καταφέρει και εκεί, όπως παντού."

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ