ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Τότεναμ για ταλέντο της Μπαρτσελόνα

VILLARREAL, SPAIN - JANUARY 10:  Alen Halilovic of Sporting de Gijon reacts during the La Liga match between Villarreal CF and Real Sporting de Gijon at El Madrigal on January 10, 2016 in Villarreal, Spain.  (Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images)
Χαλίλοβιτς GETTY IMAGES

Διαβάστε ποιος νεαρός ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα έχει γίνει "μήλον της έριδος" για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Τότεναμ (VIDEO).

Τον Μάρτιο του 2014 η Μπαρτσελόνα ήρθε σε συμφωνία με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τη μεταγραφή του 17άχρονου μεσοεπιθετικού Άλεν Χαλίλοβιτς.

Δυο χρόνια αργότερα, ο Χαλίλοβιτς περνά τη σεζόν στην Σπόρτινγκ Χιχόν με τη μορφή δανεισμού, μετρώντας 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 5 γκολ και 5 ασίστ.

Το μέλλον του νεαρού Κροάτη, ωστόσο, φαίνεται πως είναι μακριά από την Βαρκελώνη. Δημοσιεύματα από την Ισπανία τον θέλουν στο στόχαστρο της Σεβίλλης και της Βαλένθια, όμως ο μάνατζερ του αποκάλυψε πως "μάχη" γίνεται στην Αγγλία για τον πελάτη του.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Τότεναμ έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Χαλίλοβιτς και με το τέλος της σεζόν, αναμένεται να κάνουν τις προτάσεις τους.

Η Σπόρτινγκ Χιχόν βρίσκεται στην 18η θέση της Πριμέρα και δίνει μάχη για την παραμονή.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ