ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γίνεται συμπαίκτης με Ιμπάρμπο ο Τόρες

Atletico's Fernando Torres shots the ball during a Group C Champions League soccer match between Atletico Madrid and Chelsea at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday Sept. 27, 2017. (AP Photo/Paul White)
Atletico's Fernando Torres shots the ball during a Group C Champions League soccer match between Atletico Madrid and Chelsea at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday Sept. 27, 2017. (AP Photo/Paul White) AP

Ο Φερνάντο Τόρες είναι κοντά στη μετακίνησή του στην Ιαπωνία ακολουθώντας τα βήματα του συμπατριώτη του, Αντρές Ινιέστα. Το "λάθος" που πρόδωσε τη Sagan Tosu, στην οποία αγωνίζεται ο Βίκτορ Ιμπάρμπο.

Μετά την αποχώρησή του από την Ατλέτικο, το όνομά του συνδέθηκε έντονα μεταγραφικά με το MLS και τη Chicago Fire. Ο Φερνάντο Τόρες, ωστόσο, θα ακολουθήσει τα βήματα του συμπατριώτη του, Αντρές Ινιέστα και θα αγωνιστεί στην Ιαπωνία.

Σε διαφορετική ομάδα της "Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου" από αυτήν του πρώην "μπλαουγκράνα" μέσου, ο οποίος θα φορά τη φανέλα της Vissel Kobe.

O "Νίνιο" βρίσκεται μια ανάσα από τη μετακίνησή του στη Sagan Tosu. Η ίδια η ιαπωνική ομάδα έπεσε "θύμα" της τεχνολογίας και δημοσίευσε φωτογραφίες με τον 34χρονο Ισπανό επιθετικό. Ύστερα από λίγα λεπτά τις έσβησε, αλλά το "κακό" είχε... γίνει.

Η Sagan Tosu εδρεύει στο Τόσου, ιδρύθηκε το 1997 κι αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία (J1) από το 2012, με την υψηλότερη θέση που έχει κατακτήσει να είναι η 5η. Στην τρέχουσα σεζόν έχει 13 βαθμούς σε 15 ματς και βρίσκεται στην προτελευταία (17η) θέση.

Σε αυτήν την ομάδα αγωνίζεται ο Κολομβιανός πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Βίκτορ Ιμπάρμπο. Ο Νοτιομαμερικανός έχει 2 γκολ σε 7 ματς, ενώ στο "τριφύλλι" πέτυχε 3 γκολ σε 19 συμμετοχές στη βραχύβια παρουσία του (2016/2017) σε όλες τις διοργανώσεις.

Photo credits: AP Images

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ