ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γίνεται... Μίδας ο Ραϊόλα

Γίνεται... Μίδας ο Ραϊόλα

Ο Μουρίνιο, η Γιουνάιτεντ, ο Πογκμπά, η Γιουβέντους, σίγουρα θα έχουν τους δικούς τους λόγους για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της μετακίνησης του Γάλλου στο Old Trafford. Ο Ραϊόλα, δικαίως, μπορεί να... καίγεται.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και ο Χένριχ Μχιταριάν είναι δύο πελάτες του Μίνο Ραϊόλα που έβαλαν φαρδιά - πλατιά την υπογραφή τους σε συμβόλαιο συνεργασίας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει της νέας σεζόν.

Αμφότεροι θα βρίσκονται κανονικά στην διάθεση του Ζοζέ Μουρίνιο το επόμενο διάστημα, ωστόσο η... παροικία του Ραϊόλα στο Old Trafford είναι πολύ πιθανό να μεγαλώσει, αποκτώντας ένα ακόμη μέλος. Για την ακρίβεια, για τον super agent, θα ήταν μια ιδανική εξέλιξη.

Γιατί; Διότι ο παίκτης που θέλει να πάει στην Γιουνάιτεντ είναι ο Πολ Πογκμπά. Ο Μουρίνιο επιθυμεί την απόκτηση του Γάλλου διεθνή μέσου της Γιουβέντους ( η Ρεάλ αποσύρθηκε από την διεκδίκηση του) και είναι έτοιμος να ρίξει στο τραπέζι 110 εκατομμύρια λίρες (129 εκατομμύρια ευρώ)!

Ο Πορτογάλος κάνει την επιλογή του με βάση αγωνιστικούς λόγους, η Γιουβέντους μπορεί να γίνει η ομάδα που έχει βάλει τα περισσότερα χρήματα στα ταμεία της για πώληση παίκτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ενώ σαφέστατα και ο Πογκμπά θα δει τις προσωπικές του απολαβές να εκτινάσσονται.

Πέραν όμως από τις προαναφερόμενες πλευρές, αυτός που κυριολεκτικά... καίγεται για ένα τέτοιο deal, δεν είναι άλλος από τον Μίνο Ραϊόλα. Πηγαίνοντας τον Πογκμπά στη Γιουβέντους, είχε κάνει μια κίνηση που αποδείχτηκε σοφή.

Κράτησε ένα ποσοστό ύψους 30% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και τώρα έχει την ευκαιρία να βάλει στην τσέπη του ποσό ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ, εφόσον ο Γάλλος καταλήξει στην Γιουνάιτεντ!

Εφόσον κάτι τέτοιο γίνει πραγματικότητα, ο Ραϊόλα θα λάβει μια από τις μεγαλύτερες αμοιβές που έχει ποτέ καρπωθεί μεσάζοντας, όχι απαραίτητα από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Εκεί σίγουρα θα κάνει ρεκόρ, το οποίο πολύ δύσκολα θα καταρριφθεί στο μέλλον.

Με τον Πολ Πογκμπά στο Old Trafford, ο Μίνο Ραϊόλα γίνεται... Μίδας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ