ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γίνεται η ακριβότερη μεταγραφή στην Κίνα ο Χουλκ!

Γίνεται η ακριβότερη μεταγραφή στην Κίνα ο Χουλκ!

Η Shanghai SIPG ετοιμάζεται να "σπάσει" το ρεκόρ της ακριβότερης μεταγραφής στο κινεζικό πρωτάθλημα για τον Βραζιλιάνο άσο της Ζενίτ, Χουλκ. Δείτε το ποσό που προσφέρουν οι Ασιάτες στους Ρώσους.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος άσος, Χουλκ, ετοιμάζεται να "σπάσει" το ρεκόρ της ακριβότερης μεταγραφής του κινεζικού ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, η Ζενίτ φέρεται έτοιμη να αποδεχθεί την πρόταση ύψους 55.000.000 ευρώ της κινεζικής, Shanghai SIPG και ο Χουλκ να αφήσει την Αγία Πετρούπολη για τη Σανγκάη.

Το ανωτέρω ποσό εφόσον καταβληθεί και το deal ολοκληρωθεί, καθιστά τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου ως την ακριβότερη του πρωταθλήματος της Κίνας. Μέχρι τώρα το μεγαλύτερο ποσό που έχει δαπανήσει κινεζική ομάδα για μεταγραφή είναι αυτό των 50.000.000 ευρώ που έδωσε η Jiangsu Suning στη Σαχτάρ για τον Αλέξ Τεϊσέιρα.

Η Shanghai SIPG, στην οποία αγωνίζονται οι Έλκεσον, Κόνκα και Ασαμόα Τζαν, βρίσκεται στην τέταρτη θέση της κατάταξης με 24 βαθμούς και παλεύει για την έξοδο της στο ασιατικό Champions League. O Χουλκ έχει ξαναβρεθεί στην Ασία, συγκεκριμένα στην Ιαπωνία όπου έχει φορέσει τη φανέλα των Kawasaki Frontale, Hokkaido Consadole Sapporo και Tokyo Verdy.

Όταν η Κίνα έγινε... ο θρίαμβος του καπιταλισμού

INCREDIBLE HULK: Το t-shirt για τον άνθρωπο που διαλύει την αντίπαλη άμυνα

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ