ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προπονητής κατηγορεί τον Ιμπραχίμοβιτς για ντοπάρισμα!

Προπονητής κατηγορεί τον Ιμπραχίμοβιτς για ντοπάρισμα!

Ο Σουηδός προπονητής στίβου Ουλφ Κάρλσον κατηγόρησε δημόσια τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για ντόπινγκ την εποχή που ήταν παίκτης της Γιουβέντους και ο 34χρονος σταρ απαντάει με μηνύσεις. Διαβάστε το story.

"Βόμβα" μεγατόνων θέλησε να εξαπολύσει την Πέμπτη ο Σουηδός προπονητής στίβου Ουλφ Κάρλσον, ο οποίος στο πλαίσιο ομιλίας του κατηγόρησε τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για ντοπάρισμα την εποχή που ο συμπατριώτης του αγωνιζόταν στη Serie A με τη φανέλα της Γιουβέντους (2004-2006).

"Ο Ζλάταν πήρε 10 κιλά μέσα σε έξι μήνες κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Γιουβέντους. Νομίζω ότι έκανε χρήση ντόπινγκ, έτσι μου φαίνεται εμένα. Είμαι πεπεισμένος για αυτό.

Έβαλε 10 κιλά σε μύες μέσα σε έξι μήνες. Είναι αδύνατο να συμβεί αυτό μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα", δήλωσε ο Κάρλσον, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν (από το 2001 μέχρι το 2004) με την εθνική ομάδα στίβου της πατρίδας του ενώ έχει εκτελέσει και χρέη τηλεσχολιαστή για τη σουηδική τηλεόραση.

Προπονητής κατηγορεί τον Ιμπραχίμοβιτς για ντοπάρισμα!

Φυσικά η πρώτη αντίδραση από τον άμεσα θιγόμενο δεν άργησε να δει το φως της δημοσιότητας, με τον Ιταλό μάνατζερ το Ιμπραχίμοβιτς, Μίνο Ραϊόλα, να επιβεβαιώνει μέσω δηλώσεών του στη σουηδική εφημερίδα "Expressen" ότι ο "Ίμπρα" θα κάνει μήνυση στον Κάρλσον για συκοφαντική δυσφήμιση.

"Θα τον μηνύσουμε. Δεν είμαι ειδικός αλλά έχουμε έναν Σουηδό δικηγόρο. Δεν θα αποκαλύψουμε το όνομά του. Αυτό θα μαθευτεί αργότερα. Θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι που μισούν. Ίσως ο Κάρλσον να είναι πρώην αθλητής που απέτυχε. Ίσως να ζηλεύει.

Αυτός ο άνθρωπος έχει διαπράξει ένα μεγάλο λάθος. Για αυτόν θα υπάρχει η ζωή πριν από αυτή τη δήλωση και η ζωή μετά. Διαδίδει ψεύδη. Είχαν γίνει στον πελάτη μου πολλοί έλεγχοι για ντόπινγκ όταν ήταν στην Γιουβέντους, περίπου 15 με 20.

Προπονητής κατηγορεί τον Ιμπραχίμοβιτς για ντοπάρισμα!

Συνεχώς τον περνούσαν από έλεγχο. Η Γιουβέντους ήταν κάτω από το μικροσκόπιο. Είναι γελοίο αυτό που συμβαίνει. Δεν υπάρχουν γεγονότα, μπορούμε να αποδείξουμε ότι όλα αυτά δεν είναι αλήθεια.

Σε όλους τους συλλόγους που έχει βρεθεί ο Ζλάταν, δεν παίρνει καν ασπιρίνη! Ο Ζλάταν είναι ήρεμος. Αισθάνεται περισσότερο ντροπιασμένος ακόμα και σε σχέση με το πέναλτι που έχασε κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι την Τετάρτη", δήλωσε χαρακτηριστικά ο μάνατζέρ του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ