ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιατί ο Μέσι έχει χάσει την φόρμα του

during the UEFA Champions League Quarter Final first leg match between FC Barcelona and Club Atletico de Madrid at Camp Nou on April 1, 2014 in Barcelona, Spain.
during the UEFA Champions League Quarter Final first leg match between FC Barcelona and Club Atletico de Madrid at Camp Nou on April 1, 2014 in Barcelona, Spain. GETTY IMAGES

Ο κορυφαίος insider του ισπανικού ποδοσφαίρου και συγγραφέας του βιβλίου "Messi" κατέθεσε την δική του άποψη για το γεγονός πως ο Λιονέλ Μέσι δείχνει να βρίσκεται εκτός κλίματος το τελευταίο διάστημα.

Η Μπαρτσελόνα μετά τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και τις γκέλες στο πρωτάθλημα, απώλεσε και το Κύπελλο Ισπανίας χάνοντας στον τελικό της Βαλένθια με 2-1 από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο καταξιωμένος ποδοσφαιρικός αναλυτής, Γκιγέμ Μπαλαγκέ, ο οποίος πριν από τρεις μήνες μίλησε στο Sport24.gr για την φιλία του με τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα θεωρεί πως η αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται οι "μπλαουγκράνα" έχει ζημιώσει τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός διεθνής αποτυγχάνει να συνεισφέρει σύμφωνα με τις δυνατότητες του, ενώ το σώμα του δεν ανταποκρίνεται εσχάτως.

"Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μέσι δείχνει να μην ανταποκρίνεται. Η Μπαρτσελόνα παίζει πλέον με πολλές σέντρες και δεν βασίζεται στις ικανότητες του.

Όταν συμβαίνει αυτό, το μυαλό του σβήνει", ήταν το σχόλιο του Μπαλαγκέ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ