ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιάννου: "Θα σκοράρω στο επόμενο ματς"

ADELAIDE, AUSTRALIA - MARCH 24:  Mark Milligan of Australia celebrates with team mates after scoring a penalty during the 2018 FIFA World Cup Qualification match between the Australia Socceroos and Tajikistan at the Adelaide Oval on March 24, 2016 in Adelaide, Australia.  (Photo by Robert Cianflone/Getty Images)
Γιάννου Αυστραλία GETTY IMAGES

Στο 7-0 της Αυστραλίας με τον Τατζικιστάν, ο Απόστολος Γιάννου είχε δυο ασίστ και δυο κερδισμένα πέναλτι, ενώ τόνισε πως στο επόμενο ματς της εθνικής του θα πετύχει το πρώτο του γκολ.

Ο 25χρονος επιθετικός, Απόστολος Γιάννου, μοίρασε δυο ασίστ και κέρδισε δυο πέναλτι στο 7-0 της εθνικής Αυστραλίας με το Τατζικιστάν για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018, ενώ τόνισε πως στο επόμενο ματς θα πετύχει το πρώτο του γκολ.

"Το να πραγματοποιήσω ντεμπούτο σε μία τόσο ευρεία νίκη είναι πραγματικά φανταστικό. Ήμουν λίγο αγχωμένος πριν τον αγώνα, αλλά όσο περνούσε η ώρα ήμουν όλο και πιο καλά. Μετά το 65' κουράστηκα και προσπάθησα να διαχειριστώ τα εναπομείναντα λεπτά. Προσπάθησα για το καλύτερο. Αν η ομάδα μού δώσει λίγο χρόνο, θα είμαι χαρούμενος

Δεν με πειράζει που δεν πέτυχα γκολ απ' τη στιγμή που η ομάδα νίκησε. Φυσικά και θα ήμουν πιο χαρούμενος αν είχα σκοράρει, ειδικά στη φάση που η μπάλα χτύπησε το δοκάρι. Δεν μπορώ να πιστέψω πως έχασα αυτή την ευκαιρία. Δεν νομίζω πως το πρώτο μου γκολ είναι μακριά. Θα το πετύχω στο επόμενο ματς", ανέφερε ο Γιάννου σε δηλώσεις του μετά το ματς.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ