ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για το "κόλπο γκρόσο" με Καβάνι η Γιουβέντους!

PSG's Edinson Cavani celebrates with PSG's Layvin Kurzawa, right, after scoring his side's second goal during a Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Christophe Ena)
PSG's Edinson Cavani celebrates with PSG's Layvin Kurzawa, right, after scoring his side's second goal during a Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Christophe Ena) AP

Οι σχέσεις των Καβάνι και Νεϊμάρ είναι οριακές και η Γιουβέντους περιμένει στη γωνία για να κάνει δικό της τον Ουρουγουανό στράικερ. Ποια είναι τα δεδομένα της υπόθεσης.

Η Παρί Σεν Ζερμέν καλπάζει στη Γαλλία, έχει προχωρήσει στο Champions League και θεωρητικά θα έπρεπε όλα να λειτουργούν πρίμα στην ομάδα. Αυτό όμως απέχει παρασάγγας από την αλήθεια και η κατάσταση είναι πιο οριακή από ποτέ στα αποδυτήρια. Άλλωστε, έχουν μαζευτεί τόσες φίρμες πρώτης γραμμής και η Παρί είναι μια βόμβα έτοιμη προς πυροδότηση.

Ο Έντινσον Καβάνι δεν αντέχει τη συνύπαρξη με τον Νεϊμάρ, απλά... ανέχεται την παρουσία του και τα τερτίπια του, αυτό όμως κανείς δεν ξέρει πόσο θα κρατήσει. Δεν αποκλείεται ο Ουρουγουανός φορ να επιστρέψει σε ένα πρωτάθλημα που ξέρει καλά, αφήνοντας τα 10.000.000 ευρώ καθαρά που παίρνει στους Παριζιάνους, έχοντας άλλωστε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2020.

Σύμφωνα με την "Corriere dello Sport", η Γιουβέντους περιμένει στη γωνία και είναι έτοιμη να τον αρπάξει το καλοκαίρι, ενισχύοντας για τα καλά την επιθετική της γραμμή. Μάλιστα, με... καθυστέρηση δυο ετών, αφού το 2016 ήταν έτοιμη να τον αποκτήσει, αλλά κατέληξε στον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, επειδή ο Καβάνι προτίμησε να μείνει στη Γαλλία μετά την αποχώρηση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Για το "κόλπο γκρόσο" με Καβάνι η Γιουβέντους!

Ο Ουρουγουανός στράικερ, ο οποίος με βάση το ρεπορτάζ δεν έχει θέσει το δίλημμα "εγώ ή αυτός" στην διοίκηση, είναι έτοιμος να να αλλάξει περιβάλλον έπειτα από μια πενταετία και να επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια, στο Καμπιονάτο.

Θυμίζουμε πως είναι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Παρί μαζί με τον "Ίμπρα" και θέλει ένα μόλις γκολ για να τον ξεπεράσει και να γράψει ιστορία. Εντούτοις, δεν περνάει καλά στο Παρίσι και μπορεί έπειτα από πέντε χρόνια, να αλλάξει περιβάλλον και να επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια, στο Καμπιονάτο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ