ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για ακόμα δύο χρόνια στην Αλ Σαντ ο Τσάβι

Για ακόμα δύο χρόνια στην Αλ Σαντ ο Τσάβι
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Τσάβι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Αλ Σαντ από το Κατάρ και θα παραμείνει στον σύλλογο μέχρι το 2020.

Ο Τσάβι είχε ανακοινώσει ότι τον φετινό Δεκέμβριο θα αποχωρούσε από τη δράση, ωστόσο ίσως... αυτοδιαψευστεί, αφού την Πέμπτη ανακοινώθηκε η υπογραφή νέου συμβολαίου με την Αλ Σαντ διάρκειας δύο ετών.

Ο Ισπανός μέσος, πρεσβευτής του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 που θα διεξαχθεί στο Κατάρ, επέκτεινε την παρουσία του στη χώρα της Μέσης Ανατολής, χωρίς να διευκρινίζεται αν από τον Δεκέμβριο και την ολοκλήρωση του τοπικού πρωταθλήματος θα συνεχίσει στην ομάδα ως ποδοσφαιριστής ή σε κάποιο άλλο πόστο.

"Είμαι χαρούμενος που θα αποτελώ μέλος της οικογένειας της Αλ Σαντ για ακόμα δύο χρόνια", έγραψε ο 38χρονος ποδοσφαιριστής στον λογαριασμό του στο instagram.

Η ανακοίνωση του συλλόγου δεν παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες: "Ο μαέστρος μας μένει. Ο αρχηγός μας, Τσάβι, επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Αλ Σαντ και θα παραμείνει στον σύλλογο για ακόμα δύο σεζόν".

Ο Τσάβι αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στη Μαδρίτη όπου κάνει μαθήματα προπονητικής μαζί με πρώην συμπαίκτες του σε Μπαρτσελόνα και εθνική Ισπανίας όπως ο Βίκτορ Βαλδές και ο Ραούλ. Στη συνέχεια θα επιστρέψει στο Κατάρ, με την Αλ Σαντ να έχει υποχρεώσεις στο Champions League Ασίας.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ