ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για 11η φορά κορυφαίος Σουηδός ο Ζλάταν και γίνεται άγαλμα!

Για 11η φορά κορυφαίος Σουηδός ο Ζλάταν και γίνεται άγαλμα!
© AFTONBLADET/REX/SHUTTERSTOCK

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αναδείχθηκε κορυφαίος Σουηδός ποδοσφαιριστής για 11η φορά στην καριέρα του και η Ομοσπονδία της χώρας θέλει να τον τιμήσει με τον καλύτερο τρόπο, αφού θα φτιαχτεί άγαλμά του.

Είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο κορυφαίος Σουηδός ποδοσφαιριστής και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Ο λόγος για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος αναδείχτηκε χθες (21/11) Νο1 παίκτης στην πατρίδα του για 11η φορά, αποδεικνύοντας πως έχει... ξεφύγει σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπατριώτες του, έστω και αν βρίσκεται στα τελευταία χρόνια της πολύ σπουδαίας καριέρας του.

Για 11η φορά κορυφαίος Σουηδός ο Ζλάταν και γίνεται άγαλμα!
© INSTAGRAM - @IAMZLATANIBRAHIMOVIC

Ο 35χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος έχει σκοράρει 62 γκολ σε 116 εμφανίσεις με την εθνική ομάδα της Σουηδίας, αναμένεται μάλιστα να τιμηθεί από την Ομοσπονδία, καθώς προτίθεται να του φτιάξει άγαλμα για να τον τιμήσει. Όπως ανακοινώθηκε, αυτό θα κοσμεί την περιοχή έξω από το "Friends Arena" της Στοκχόλμης, προκειμένου να θυμίζει το τι παίκτης υπήρξε ακόμα και όταν σταματήσει.

Ο ίδιος εξέφρασε την χαρά του μόλις το πληροφορήθηκε, διότι είπε ανάμεσα σε άλλα πως "συνήθως γίνεσαι άγαλμα όταν πεθαίνεις, αλλά εγώ είμαι ακόμη ζωντανός. Όταν θα πεθάνω, το άγαλμα αυτό θα συνεχίσει να υπάρχει". Ένας εν ζωή μύθος για το σουηδικό ποδόσφαιρο ο Ζλάταν...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ