ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γενικός διευθυντής στη Ντινάμο Βουκουρεστίου ο Μούτου

Γενικός διευθυντής στη Ντινάμο Βουκουρεστίου ο Μούτου
Μούτου © NURPHOTO VIA GETTY IMAGES

Ο Αντριάν Μούτου ανακοίνωσε την Τρίτη (11/10) ότι αποχωρεί από τη δράση και μία μέρα μετά έγινε γνωστό ότι αποτελεί το νέο γενικό διευθυντή της Ντινάμο Βουκουρεστίου.

Τέλος σε μια σημαντική καριέρα έβαλε την Τρίτη (11/10) ο Αντριάν Μούτου. Σε ηλικία 37 ετών ο Ρουμάνος αποφάσισε να σταματήσει από τη δράση, έχοντας περάσει από σπουδαίες ομάδες της Ευρώπης (Πάρμα, Τσέλσι, Γιουβέντους, Φιορετίνα), έχοντας χριστεί 77 φορές διεθνής (είχε και 35 γκολ).

Μία μέρα μετά η Ντινάμο Βουκουρεστίου, στην οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 1999-2000 (42 συμμετοχές, 29 γκολ), ανακοίνωσε ότι ο Μούτου αποτελεί το νέο της γενικό διευθυντή. " Είναι τιμή για εμένα που μου έδωσε αυτή τη θέση η Ντινάμο. Είναι μια πρόκληση και ελπίζω να εκπληρώσω τις προσδοκίες που υπάρχουν" ανέφερε ο 37χρονος.

Μιλώντας στο Europa FM την Τρίτη, βέβαια, ο Μούτου είχε δηλώσει ότι σκέφτεται την προπονητική, άσχετα αν μερικές ώρες αργότερα ανέλαβε το συγκεκριμένο πόστο στη ρουμανική ομάδα. Η Ντινάμο είναι αυτή τη στιγμή στην 5η θέση του πρωταθλήματος, δέκα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Στεάουα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ