ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γαλλία-Ρωσία με... ελεύθερους σκοπευτές!

Γαλλία-Ρωσία με... ελεύθερους σκοπευτές!

Η γαλλική κυβέρνηση θέλει να υπάρχει μάξιμουμ ασφάλεια στο πλαίσιο του αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας με την Ρωσία και έτσι θα υπάρχουν ακόμα και ελεύθεροι σκοπευτές γύρω από το "Stade de France". Διαβάστε λεπτομέρειες.

Λίγους μήνες μετά τις αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι που είχαν πληγώσει και το ποδόσφαιρο, με τους εκρηκτικούς μηχανισμούς που έσκασαν έξω από το "Stade de France" την ώρα του Γαλλία-Γερμανία, οι "τρικολόρ" επιστρέφουν σε ένα γήπεδο που ξυπνάει άσχημες αναμνήσεις.

Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ υποδέχεται απόψε την Ρωσία στο πλαίσιο διεθνούς φιλικής αναμέτρησης, ωστόσο στο Παρίσι έχουν πάρει τα μέτρα τους προκειμένου το ματς να κυλήσει ομαλά και να μην συμβεί το παραμικρό παρατράγουδο όσον αφορά στο ζήτημα της ασφάλειας.

Όπως ανακοίνωσε η γαλλική κυβέρνηση ελεύθεροι σκοπευτές (οι λεγόμενοι "snipers") θα είναι ακροβολισμένοι γύρω από το "Stade de France" ενώ θα επιστρατευτούν και 400 αστυνομικοί για να περιπολούν την περιοχή και να διασφαλίσουν την ασφάλεια των φιλάθλων που θα βρεθούν στο γήπεδο.

Γαλλία-Ρωσία με... ελεύθερους σκοπευτές!

Επιπλέον, υπεύθυνοι για την τήρηση της τάξης θα είναι και 1.300 άνδρες ασφαλείας ενώ θα υπάρχουν συνολικά 8 σημεία ελέγχου.

Σημειώνεται πως το αποψινό φιλικό Γαλλία-Ρωσία είναι ένα δυνατό τεστ για την γαλλική αστυνομία ενόψει Euro 2016, έχοντας υπόψη τα τρομοκρατικά χτυπήματα σε Παρίσι και Βρυξέλλες τους τελευταίους μήνες, με τους Γάλλους να τα έχουν πάρει περίφημα πάντως σε θέματα ασφαλείας όσον αφορά στους αγώνες της Ligue 1 και στο Παρί Σεν Ζερμέν-Τσέλσι για τους "16" του Champions League.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ