ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φωτιές "ανάβει" η Sport: Η Μan. Utd ετοιμάζεται να πληρώσει την ρήτρα του Νεϊμάρ!

Φωτιές "ανάβει" η Sport: Η Μan. Utd ετοιμάζεται να πληρώσει την ρήτρα του Νεϊμάρ!

Το πρωτοσέλιδο και το ρεπορτάζ της Sport έχει προκαλέσει συναγερμό στη Βαρκελώνη καθώς η Μan. Utd είναι έτοιμη να δώσει μυθικά λεφτά για τον Νεϊμάρ.

Αυτή η μεταγραφή, αν πραγματοποιηθεί, θα αγγίξει τα όρια του μύθου. Πώς αλλιώς να χαρακτηρίσεις τα ποσά που είναι πρόθυμη να δώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αποκτήσει τον Νεϊμάρ, σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα Sport;

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Man. Utd θέλει σαν τρελή τον Νεϊμάρ. Η αγγλική ομάδα έχει πλησιάσει την πλευρά του παίκτη, ενημερώνοντας ότι έχει σκοπό να του κάνει μία δελεαστική οικονομική και ποδοσφαιρική πρόταση που δεν θα μπορεί να αρνηθεί.

Κύριος εκφραστής του μοχλού πίεσης προς τον Βραζιλιάνο είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο που έχει αναλάβει το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Με συχνές τηλεφωνικές επαφές προσπαθεί να τον πείσει ότι η Man. Utd είναι το επόμενο σκαλοπάτι που θα τον βοηθήσει να μεγαλώσει και άλλο, φεύγοντας από την σκιά του Μέσι.

Ο παίκτης έχει ενημερωθεί ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκοπεύει να δώσει αυτό το καλοκαίρι τα 200.000.000 (!) ευρώ της ρήτρας που έχει με την Μπαρτσελόνα, κάνοντάς τον με διαφορά την ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών.

Στον ίδιο προσφέρει 25.000.000 ευρώ τον χρόνο, διπλασιάζοντας τις απολαβές που παίρνει αυτή τη στιγμή στον καταλανικό σύλλογο.

Τι σκέφτεται ο παίκτης; Για την ώρα είναι διστακτικός αναφέρει η 'Sport', καθώς είναι ευτυχισμένος στην Μπαρτσελόνα, ενώ υπάρχει και το ερωτηματικό της συμμετοχής της Man. Utd στο επόμενο Champions League. Για τον Βραζιλιάνο είναι πολύ σημαντική αυτή η προοπτική καθώς θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Φωτιές "ανάβει" η Sport: Η Μan. Utd ετοιμάζεται να πληρώσει την ρήτρα του Νεϊμάρ!

Πηγή εικόνας: instagram.com/brfootball

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ