ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φουλάρει για Γιορέντε η Μονακό

TURIN, ITALY - SEPTEMBER 22:  Fernando Lorente of Juventus celebrates a goal during the Serie A match between Juventus and Hellas Verona FC at Juventus Arena on September 22, 2013 in Turin, Italy.  (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)
TURIN, ITALY - SEPTEMBER 22: Fernando Lorente of Juventus celebrates a goal during the Serie A match between Juventus and Hellas Verona FC at Juventus Arena on September 22, 2013 in Turin, Italy. (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images) GETTY IMAGES

Η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει ήδη καταθέσει πρόταση στη Γιουβέντους για την αγορά του Φερνάντο Γιορέντε και οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Ποιο είναι το τελευταιο εμπόδιο για την ολοκλήρωση του deal.

Μετά από δύο χρόνια παραμονής στην Ιταλία με 3 τίτλους και μία 1 παρουσία σε τελικό Champions League με τη Γιουβέντους, ο Φερνάντο Γιορέντε είναι πολύ πιθανό από τη νέα σεζόν να αγωνίζεται στα γήπεδα της Ligue 1 με τη φανέλα της Μονακό.

Οι Μονεγάσκοι του Λεονάρντο Ζαρντίμ έχουν καταθέσει ήδη πρόταση στη Γιουβέντους, ύψους 15.000.000 ευρώ και μπορεί ο Μπέπε Μαρότα να έχει ζητήσει 20, σύμφωνα όμως τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα είναι διατεθειμένος να κάνει... σκόντο και να δεχτεί την προσφορά που έχει ήδη στα χέρια του.

Άλλωστε, η Γιουβέντους θα βγει εξαιρετικά κερδισμένη από αυτή τη συμφωνία αν αναλογιστεί κανείς πως το καλοκαίρι του 2013 είχε αποκτήσει ως ελεύθερο από την Αθλέτικ Μπιλμπάο τον "Re Leone".

Db Torino 22/03/2015 - campionato di calcio serie A / Juventus-Genoa / foto Daniele Buffa/Image Sport
nella foto: Fernando Llorente
Db Torino 22/03/2015 - campionato di calcio serie A / Juventus-Genoa / foto Daniele Buffa/Image Sport nella foto: Fernando Llorente WWW.IMAGEPHOTOAGENCY.IT

Το "αγκάθι" που υπάρχει αυτή τη στιγμή και εμποδίζει την ολοκλήρωση του deal έχει να κάνει με τον ίδιο τον παίκτη ο οποίος θα προτιμούσε να μείνει στη Γιουβέντους, παρόλα αυτά ο γαλλικός σύλλογος μπορεί να τον "γλυκάνει" τόσο με την παρουσία του στο Champions League τη νέα σεζόν όσο και με το γεγονός ότι μπορεί να του εγγυηθεί πως θα παίρνει τα ίδια ακριβώς χρήματα όπως στους Τορινέζους, ήτοι 4.500.000 ευρώ ετησίως.

Σημειώνεται πως ο Γιορέντε θα προτιμούσε σε περίπτωση αποχώρησής του να επιστρέψει στην πατρίδα του όμως η Σεβίλλη, που έδειξε αρχικά ενδιαφέρον, ήταν διατεθειμένη να τον αποκτήσει μόνο ως δανεικό ενώ σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να "ματσάρει" τα χρήματα που του προσφέρει η Μονακό.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ