ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φοράει ξανά τα πράσινα ο Αντρέ Πίντο

Φοράει ξανά τα πράσινα ο Αντρέ Πίντο

Ο 27χρονος αρχηγός της Μπράγκα, Αντρέ Πίντο, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού αποτελώντας επιλογή του Ζεσουάλδο Φερέιρα συμφώνησε σε όλα από τώρα για το καλοκαίρι με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο.

Σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ζόρζε Ζεζούς ήρθε ο 27χρονος αρχηγός της Μπράγκα, Αντρέ Πίντο.

Σε όσους θυμίζει κάτι το όνομα έχουν δίκιο, καθώς ο Πίντο είχε φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος αγωνιζόμενος με τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2012-13 ως επιλογή του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Συγκεκριμένα είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2012 και στην παρουσία του στους πράσινους σε ενάμιση χρόνο έπαιξε σε 22 ματς χωρίς να πετύχει κάποιο γκολ. Ο Πίντο είχε αποχωρήσει στις 3 Δεκεμβρίου 2013 καθώς δεν υπολογιζόταν από τον Παναθηναϊκό.

Μόνο που ο Πορτογάλος τεχνικός του τριφυλλιού τον είχε φέρει τότε ως στόπερ ενώ πλέον στην Μπράγκα έχει καθιερωθεί ως αμυντικό χαφ.

Ο αρχηγός της Μπράγκα σ ύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πορτογαλία έχει ήδη περάσει από ιατρικές εξετάσεις και έχει υπογράψει το συμβόλαιο του το οποίο θα έχει ισχύ για πέντε χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Επίσης σύμφωνα με τους Πορτογάλους ο Πίντο ήταν στο στόχαστρο τόσο της Μπενφίκα όσο και της Χαλ αλλά και της Φιορεντίνα. Τελικά όμως τα "λιοντάρια" κέρδισαν τη μάχη για την απόκτηση του. .

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ