ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Football Nights powered by COSMOTE TV: Δες το "Clasico" στο Σπίτι της 24MEDIA

Football Nights powered by COSMOTE TV: Δες το "Clasico" στο Σπίτι της 24MEDIA

Το Sport24.gr και η COSMOTE TV σού δίνoυν την ευκαιρία να παρακολουθήσεις τον αγώνα ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα μαζί με τον Διευθυντή του site, Παντελή Βλαχόπουλο και τον αρχισυντάκτη, Θέμη Καίσαρη, αυτό το Σάββατο 23/12 στις 14:00.

Η αρμάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ξεφύγει 11 ολόκληρους βαθμούς από την αιώνια αντίπαλό της και βαδίζει με 6 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Ατλέτικο προς την κατάκτηση της La Liga. Ας μην στεκόμαστε όμως σε βαθμολογίες. Γιατί το 'El Clasico' είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι, είναι η γιορτή του ποδοσφαίρου.

Κι εσύ, έχεις την μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσεις αυτή τη μεγάλη γιορτή, παρέα με την COSMOTE TV στο Σπίτι της 24MEDIA μαζί με τον Διευθυντή του site, Παντελή Βλαχόπουλο και τον αρχισυντάκτη, Θέμη Καίσαρη. Έλα με όρεξη για φαγητό, παιχνίδι και ατελείωτη ποδοσφαιρική κουβέντα στο τελευταίο φετινό Football Night powered by COSMOTE TV.

Δεν θα μιλήσουμε μόνο για την κούρσα τίτλου στην La Liga βέβαια. Θα μιλήσουμε για ποδόσφαιρο και τα ντέρμπι που έρχονται μέσα στο 2018. Champions League, Europa League, Premier League, La Liga, Serie A και Bundesliga παίζουν όλα στην COSMOTE TV και φυσικά έρχονται ματσάρες.

Οι νικητές για το Ρεάλ - Μπαρτσελόνα είναι οι Αλέξανδρος Μούρτος, Χάρης Ασλανίδης και Βαγγέλης Σαμαράς.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ