ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλική "τριάρα" της Λίβερπουλ στην Μπιλμπάο

Φιλική "τριάρα" της Λίβερπουλ στην Μπιλμπάο

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs του Europa League, γνώρισε την ήττα με 3-1 απ' τη Λίβερπουλ σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Δουβλίνο. Ο Ινιάκι Γουίλιαμς το γκολ των Βάσκων. (VIDEO)

"Μετεξεταστέα" έμεινε η Μπιλμπάο στο δυνατό φιλικό τεστ με τη Λίβερπουλ που έλαβε χώρα στο Δουβλίνο. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs του Europa League γνώρισε την ήττα με 3-1 απ' τους "κόκκινους", παρουσιάζοντας προβληματικό πρόσωπο στον αμυντικό τομέα.

Το σκορ άνοιξε ο Ρομπέρτο Φιρμίνο στο 21ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ένα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή απ' τον Λέκουε Μαρτίνεθ. Παρ' όλα αυτά, η... χαρά της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ κράτησε μόλις εννιά λεπτά, αφού στο 30' ο Ινιάκι Γουίλιαμς εκμεταλλεύτηκε την αργή αντίδραση του Ντέγιαν Λόβρεν και ισοφάρισε σε 1-1.

Φιλική "τριάρα" της Λίβερπουλ στην Μπιλμπάο

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Λίβερπουλ προχώρησε σε πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Ωστόσο, η απόδοσή της ανέβηκε αισθητά, με αποτέλεσμα στο 59' ο Μπέντζαμιν Γούντμπερν να δώσει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του με όμορφο σουτ, ύστερα από ασίστ του Ντόμινικ Σολάνκε.

Στο 80' ο Σολάνκε από δημιουργός έγινε εκτελεστής και με εξαιρετική κεφαλιά απ' το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Αριθαμπαλάγκα για το 3-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φιλιπε Κοουτίνιο έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, με τα ισπανικά ΜΜΕ να τον θέλουν μία "ανάσα" απ' την Μπαρτσελόνα.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (4-3-3): Μινιολέ, Αλεξάντερ-Άρνολντ (46' Φλάναγκαν), Ματίπ (46' Κλάβαν), Λόβρεν (46' Γκόμεζ), Μορένο (46' Ρόμπερτσον), Τζαν (46' Όβι Ετζάρια), Γκρούγιτς (46' Βαϊνάλντουμ), Μίλνερ (46' Γούντμπερν), Σαλάχ (46' Κεντ), Φιρμίνο, Ορίγκι (46' Σολάνκε).

ΜΠΙΛΜΠΑΟ (4-2-3-1): Αριθαμπαλάγκα, Λέκουε Μαρτίνεθ (69' Ντε Μάρκος), Μπόβεδα, Ουνάι Νούνιεθ, Σαμπορίτ, Σαν Χοσέ, Μικέλ Ρίκο (69' Ασιέρ Βιγιαλίμπρε), Μερίνο, Κόρντοβα (85' Μπαλενθιάγα), Ακέτσε (85' Κίκε Σόλα), Ινιάκι Γουίλιαμς (69' Μπενιάτ).

Photo Credits: Liverpool FC

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ