ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλική τεσσάρα της Μίλαν στην Μπάγερν

Φιλική τεσσάρα της Μίλαν στην Μπάγερν

Η Μίλαν, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον 19χρονο επιθετικό, Πάτρικ Κουτρόνε διέσυρε με 4-0 την Μπάγερν Μονάχου σε φιλικό αγώνα στο πλαίσιο του International Champions Cup. Ντεμπούτο για Λεονάρντο Μπονούτσι και... Αντόνιο Ντοναρούμα με τη "ροσονέρο" φανέλα. (VIDEO)

"Εκδίκηση" για την ήττα απ' την Ντόρτμουντ στον πρώτο αγώνα του International Champions Cup πήρε τη Μίλαν. Οι "ροσονέρι", με μεγάλο πρωταγωνιστή τον 19χρονο επιθετικό, Πάτρικ Κουτρόνε διέσυραν με 4-0 την Μπάγερν Μονάχου στη Σανγκάη και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο τουρνουά.

Η Μπάγερν Μονάχου μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε για ένα γρήγορο γκολ, χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι. Τελικά, κόντρα στη ροή του αγώνα, η Μίλαν πήρε το προβάδισμα στο 14' με σκόρερ τον Φρανκ Κεσιέ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κακή απομάκρυνση του Νταβίντ Αλάμπα και με προβολή απ' το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Κρίστιαν Φριχτλ.

Οι Βαυαροί προσπάθησαν να ισοφαρίσουν άμεσα, αλλά οι "ροσονέρι" βρήκαν ξανά τη λύση, αυτή τη φορά από... αέρος. Στο 25' ο Ροντρίγκεθ εκτέλεσε το φάουλ απ' τα αριστερά κι ο νεαρός επιθετικός, Πάτρικ Κουτρόνε με όμορφη κεφαλιά έκανε το 2-0. Η Μπάγερν συνέχισε να έχει την κατοχή, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, ενώ την ίδια ώρα η Μίλαν "χτύπησε" στην αντεπίθεση και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 χάρη στο δεύτερο προσωπικό γκολ του Κουτρόνε στο 43ο λεπτό.

Φιλική τεσσάρα της Μίλαν στην Μπάγερν

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι προσπάθησαν να επιστρέψουν στη διεκδίκηση του αγώνα, αλλά οι "ροσονέρι" έκλεισαν τους χώρους και δεν άφησαν περιθώρια... αισιοδοξίας. Μοναδική αξιόλογη στιγμή ένα διαγώνιο σουτ του Κορεντέν Τολισό από πλεονεκτική θέση στο 72ο λεπτό, με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα. Δέκα λεπτά νωρίτερα, είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή ο Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με τη "ροσονέρο" φανέλα.

Οι αρκετές αλλαγές έριξαν αισθητά το ρυθμό του παιχνιδιού, αλλά η Μίλαν βρήκε τον τρόπο να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή της. Στο 85', ο Χακάν Τσαλχάνογλου επιχείρησε το συρτό σουτ λίγο έξω απ' την μεγάλη περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φριχτλ για το 4-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΜΠΑΓΕΡΝ: Φριχτλ, Ραφίνια, Χούμελς (46' Ρενάτο Σάντσες), Μαρτίνεθ, Μπερνάτ (30' Φριντλ), Τολισό, Αλάμπα, Κομάν, Ριμπερί (46' Χάμες), Μίλερ, Λεβαντόβσκι.

ΜΙΛΑΝ: Τζ. Ντοναρούμα (80' Α. Ντοναρούμα), Αμπάτε (46' Κόντι), Σαπάτα (63' Μπονούτσι), Μουσάκιο (78' Παλέτα), Ροντρίγκεθ (63' Αντονέλι), Κεσιέ (79' Σόσα), Μοντολίβο (46' Μπίγλια), Μποναβεντούρα (79' Μάουρι), Νιάνγκ (79' Γκόμες), Κουτρόνε (46' Αντρέ Σίλβα), Μπορίνι (64' Τσαλχάνογλου).

Photo Credits: Milan/Bayern Munchen Twitter

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ