ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλικά με άρωμα... Μουντιάλ!

Φιλικά με άρωμα... Μουντιάλ!

Την Παρασκευή (23/3) αγωνίζονται οι 27 από τις 32 ομάδες που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Διαβάστε αναλυτικά.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Ρωσίας ξεκινά σε λιγότερο από τρεις μήνες και οι 32 ομάδες που θα λάβουν μέρος στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός στον πλανήτη βρίσκονται στη διαδικασία του μονταρίσματός τους μέσω της διαδικασίας των φιλικών αγώνων.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η Παρασκευή (23/3) θα έχει για τα καλά... άρωμα Μουντιάλ, αφού θα αγωνιστούν οι 27 από τις 32 ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Μουντιάλ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μεταξύ άλλων, η Αργεντινή παίζει με την Ιταλία, η Βραζιλία με τη διοργανώτρια Ρωσία, η Γερμανία με την Ισπανία, η Γαλλία με την Κολομβία, το Περού με την Κροατία, ενώ ή Αγγλία αναμετράται με την Ολλανδία, η οποία βέβαια δεν έχει περάσει στην τελική φάση. Αν μη τι άλλο, θα γίνουν πολλές σπουδαίες αναμετρήσεις.

Οι πέντε ομάδες που έχουν προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δεν παίζουν την Παρασκευή (23/3), είναι η Νότια Κορέα, το Βέλγιο, η Σουηδία, ο Παναμάς και η Δανία. Όλες οι υπόλοιπες αγωνίζονται και ανάμεσα σε αυτές θα είναι και η Ελβετία, η οποία τίθεται αντιμέτωπη με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο ΟΑΚΑ.

Παρασκευή 23/3:

Ουρουγουάη - Τσεχία (13:35)

Ιαπωνία - Μάλι (14:20)

Ρωσία - Βραζιλία (18:00)

Νορβηγία - Αυστραλία (19:00)

Τουρκία - Ιρλανδία (19:30)

Ελλάδα - Ελβετία (20:00)

Σενεγάλη - Ουζμπεκιστάν

Τυνησία - Ιράν (20:15)

Σαουδική Αραβία - Ουκρανία (21:00)

Σερβία - Μαρόκο (21:30)

Γερμανία - Ισπανία (21:45)

Ολλανδία - Αγγλία

Πολωνία - Νιγηρία

Πορτογαλία - Αίγυπτος

Σκωτία - Κόστα Ρίκα

Αργεντινή - Ιταλία

Γαλλία - Κολομβία (22:00)

Περού - Κροατία (02:30)

Μεξικό - Ισλανδία (04:00)

*Μαυρισμένες οι ομάδες που έχουν προκριθεί στο Μουντιάλ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ