ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλαράκια οι Ντέμε και Κεϊτά

Hoffenheim's Sandro Wagner, center, challenges for the ball with Leipzig's Diego Demme, right, besides Leipzig's Naby Keita, left, during the German first division Bundesliga soccer match between RB Leipzig and TSG 1899 Hoffenheim in Leipzig, Germany, Saturday, Jan. 28, 2017. (AP Photo/Jens Meyer)
Hoffenheim's Sandro Wagner, center, challenges for the ball with Leipzig's Diego Demme, right, besides Leipzig's Naby Keita, left, during the German first division Bundesliga soccer match between RB Leipzig and TSG 1899 Hoffenheim in Leipzig, Germany, Saturday, Jan. 28, 2017. (AP Photo/Jens Meyer) AP

Η Λειψία έφτιαξε ένα video με τον Ντέμε ξαπλωμένο να λέει πως είναι καλά το γόνατό του και τον Κεϊτά δίπλα του να είναι ο καλύτερος φίλος, λίγες ώρες αφού τον τραυμάτισε (video)

Όλα καλά στη Λειψία, ο Ντιέγκο Ντέμε δεν τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και ο σύλλογος δημοσίευσε το video που ήθελε για να περάσει προς τα έξω δεν υπάρχει κάποιο εσωτερικό πρόβλημα.

Ο Ναμπί Κεϊτά με ένα σκληρό μαρκάρισμα τραυμάτισε τον συμπαίκτη του στην προπόνηση και λίγο έλειψε εν συνεχεία να πιαστεί στα χέρια και με μερικούς ακόμη.

Μία μέρα πριν η Λειψία είχε απορρίψει πρόταση ύψους 65.000.000 ευρώ για τον Κεϊτά και ο 22άχρονος κεντρικός μέσος απ'τη Γουινέα είχε νεύρα.

"Γεια σας φίλοι της Λειψίας, το γόνατό μου δείχνει καλά και θα επιστρέψω στο γήπεδο σε λίγες ημέρες", λέει ο Ντέμε στο video και συνεχίσει δείχνοντας τον Κεϊτά που κάθετε δίπλα του: "Είμαι σε καλά χέρια"!

Τότε... έδωσαν τα χέρια με τον συμπαίκτη του, γεμάτοι χαμόγελα, ο Κεϊτά χτύπησε προσεκτικά και φιλικά με το χέρι του πόδι του Ντέμε (στον μηρό) και είπε απλά: "Όλα καλά".

AP Photo/Jens Meyer

Δείτε το video της Λειψίας και εν συνεχεία αυτό με το περιστατικό στην προπόνηση...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ