ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

FIFA: "Θα προσκαλέσουμε τα παιδιά σε κάποιο άλλο γεγονός"

FIFA: "Θα προσκαλέσουμε τα παιδιά σε κάποιο άλλο γεγονός"

Στην FIFA ενημερώθηκαν για το γεγονός πως οι νεαροί ποδοσφαιριστές που διασώθηκαν στην Ταϊλάνδη δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η απάντηση τους ήταν άμεση.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές που διασώθηκαν από το σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ της Ταϊλάνδης δεν θα μπορέσουν τελικά να βρεθούν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου παρά την πρόσκληση της FIFA δια μέσω του προέδρου της Τζιάνι Ινφαντίνο.

Αυτό γιατί τους το απαγόρευσαν οι γιατροί τους με τον Τονγκτσάϊ Λερτβιλαϊραταναπόνγκ, εκ των θεραπόντων ιατρών των νεαρών, να δηλώνει την Τρίτη το πρωί στα Μ.Μ.Ε. "Δεν θα μπορέσουν να πάνε. Πρέπει να παραμείνουν στο νοσοκομείο. Κατά πάσα πιθανότητα, θα τους επιτραπεί να παρακολουθήσουν τον τελικό από την τηλεόραση".

Η απάντηση της FIFA όμως ήταν άμεση καθώς ενημέρωσε: " Θα αναζητήσουμε μια άλλη ευκαιρία για να προσκαλέσουμε τα αγόρια σε κάποιο άλλο γεγονός" και εξέφρασε τη "μεγάλη χαρά" της για τη διάσωση και τη "βαθύτατη ευγνωμοσύνη της σε όλους τους εμπλεκόμενους στις επιχειρήσεις διάσωσης που, δυστυχώς, στοίχισαν τη ζωή ενός δύτη".

Να σημειώσουμε ότι τα παιδιά έχουν τεθεί σε καραντίνα στο νοσοκομείο ενώ δύο από αυτά νοσηλεύονται με συμπτώματα πνευμονίας. Επίσης όλα φορούν ειδικά προστατευτικά γυαλιά μέχρι να προσαρμοστούν ξανά τα μάτια τους στο φως του ήλιου.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ