ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φήμες για συμφωνία της Τσέλσι με τον Αλέγκρι

BERLIN, GERMANY - JUNE 06:  Massimiliano Allegri manager of Juventus looks on during the UEFA Champions League Final between Juventus and FC Barcelona at Olympiastadion on June 6, 2015 in Berlin, Germany.  (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)
BERLIN, GERMANY - JUNE 06: Massimiliano Allegri manager of Juventus looks on during the UEFA Champions League Final between Juventus and FC Barcelona at Olympiastadion on June 6, 2015 in Berlin, Germany. (Photo by Shaun Botterill/Getty Images) GETTY IMAGES

Σύμφωνα με το Calciomercato ο Μάσιμο Αλέγκρι συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο Ιταλός τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο της Γιουβέντους από το καλοκαίρι του 2014 έχοντας σε αυτό το διάστημα ένα νταμπλ και συμμετοχή στον τελικό του Champions League. Το συμβόλαιο του μπορεί να ολοκληρώνεται το 2017 στην Ιταλία, ωστόσο, αναφέρουν πως θα γίνει ο επόμενος τεχνικός της Τσέλσι.

Σύμφωνα με το Calciomercato, ο Αλέγκρι είπε το "ναι" σε συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών με τους "μπλε" με ετήσιες αποδοχές που θα αγγίξουν τα 7.000.000€ το χρόνο!

Όσον αφορά την Γιουβέντους, το δημοσίευμα αναφέρει πως δύσκολα θα μπει εμπόδιο στην επιθυμία του 48άχρονου τεχνικού σεβόμενη την επιθυμία του. Είναι κάτι βέβαια που μένει να επιβεβαιωθεί.

Πάντως πρώτη επιλογή του Ρομάν Αμπράμοβιτς ήταν ο Πεπ Γουαρδιόλα, ο οποίος ωστόσο επέλεξε να συνεχίσει στην Μάντσεστερ Σίτι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ