ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φήμες για συμφωνία της Μάντσεστερ Σίτι για Πογκμπά

ROME, ITALY - AUGUST 30:  Paul Pogba of Juventus FC looks on during the Serie A match between AS Roma and Juventus FC at Stadio Olimpico on August 30, 2015 in Rome, Italy.  (Photo by Paolo Bruno/Getty Images)
ROME, ITALY - AUGUST 30: Paul Pogba of Juventus FC looks on during the Serie A match between AS Roma and Juventus FC at Stadio Olimpico on August 30, 2015 in Rome, Italy. (Photo by Paolo Bruno/Getty Images) GETTY IMAGES

Η Τσέλσι δίνει Νέμανια Μάτιτς μαζί με πολλά χρήματα στην Γιουβέντους για Πολ Πογκμπά, αλλά φήμες αναφέρουν πως ήδη η Μάντσεστερ Σίτι έχει συμφωνήσει για την απόκτηση του Γάλλου άσου.

Ο Αντόνιο Κόντε αναμένεται να είναι ο νέος τεχνικός της Τσέλσι, μεγάλος του μεταγραφικός στόχος του είναι ο Πολ Πογκμπά, αλλά βέβαια δεν... παίζει μόνος του.

Οι "μπλε", μαζί με περίπου 90.000.000 ευρώ, προσφέρουν και έναν πρωτοκλασάτο μέσο, αυτός είναι ο Νέμανια Μάτιτς, εκτιμώντας πως έτσι θα έκαναν την διαφορά για να πείσουν τους Ιταλούς.

Πληροφορίες όμως αναφέρουν πως ο Ρομάν Αμπραμόβιτς έχει αργήσει και πιο συγκεκριμένα, αυτές οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη η Μάντσεστερ Σίτι έχει συμφωνήσει με την Γιουβέντους.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα παίζει φυσικά με ένα "6αρι" και δύο εσωτερικούς μέσους, ο Γιαγιά Τουρέ θα αποχωρήσει και ο Πογκμπά θα είναι λοιπόν ο ένας από αυτούς τους δύο εσωτερικούς μέσους.

Τίποτα όμως δεν είναι οριστικό, θα πρέπει να έχουμε υπομονή, πάντως ο Πολ Πογκμπά είναι πολύ πιθανό να σπάσει αυτό το καλοκαίρι το παγκόσμιο ρεκόρ μεταγραφικής δαπάνης (Γκάρεθ Μπέιλ με 100.000.000 ευρώ σε Ρεάλ από Τότεναμ).

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ