ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φέργκιουσον: "Ο Ρονάλντο παίζει παντού. Ο Μέσι όχι"

Φέργκιουσον: "Ο Ρονάλντο παίζει παντού. Ο Μέσι όχι"

Ο Άλεξ Φέργκιουσον αποθεώνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον χαρακτηρίζει καλύτερο του Μέσι. Διαβάστε δηλώσεις του.

Ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σερ Άλεξ Φέργκιουσον, είναι θαυμαστής του Κριστιάνο Ρονάλντο και δηλώνει ότι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Ο Ρονάλντο αγωνίστηκε στην Μάντσεστερ υπό τις οδηγίες του Φέργκιουσον για μία εξαετία (2003-09) και κέρδισε, μεταξύ άλλων, τρία πρωταθλήματα και ένα Champions League.

O Φέργκιουσον χαρακτήρισε τον Ρονάλντο πιο ολοκληρωμένο παίκτη από τον Μέσι και έναν από τους καλύτερους που είχε στα 26 χρόνια(!) που ήταν προπονητής στη Μάντσεστερ.

" Ο κόσμος λέει ότι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο είναι ο Μέσι. Κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Η διαφορά είναι ότι ο Ρονάλντο μπορεί να παίξει παντού. Στην Μίλγουολ, την ΚΠΡ, την Ντόνκαστερ ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα και να κάνει χατ-τρικ. Δεν είμαι σίγουρος ότι ο Μέσι μπορεί.

Ο Ρονάλντο χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια, είναι γρήγορος, είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι και είναι γενναίος όπως και ο Μέσι. Ο Ρονάλντο είχε την μεγαλύτερη εξέλιξη στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όταν ήρθε ήταν μόλις 17 ετών.

Ο κόσμος του ασκεί κριτική γιατί έχει την συνήθεια να βουτάει αλλά την στιγμή που έμπαινε στο γήπεδο ήταν φανταστικός. Μαζί με τον Σκόουλς και τον Γκιγκς ήταν οι καλύτεροι παίκτες που είχα στην Μάντσεστερ. Οι Μπράιαν Ρόμπσον, Ρόι Κιν και Ερίκ Καντονά ήταν εξαιρετικοί παίκτες αλλά όχι στο ίδιο επίπεδο".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ