ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φαβορί ο Μαρκαριάν για Εκουαδόρ

Φαβορί ο Μαρκαριάν για Εκουαδόρ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η θέση του Γκουστάβο Κιντέρος στον πάγκο της εθνικής Εκουαδόρ είναι επισφαλής και ο Σέρχιο Μαρκαριάν είναι το πρώτο φαβορί για τον πάγκο της "τρικολόρ".

Η εντός έδρας ήττα της εθνικής Εκουαδόρ από τη Βραζιλία (0-3) έχει προκαλέσει "σεισμό" στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας με το μέλλον του νυν ομοσπονδιακού τεχνικού, Γκουστάβο Κιντέρος, να είναι στο "αέρα".

Η "τρικολόρ" έχει πέρασει στην τέταρτη θέση με 13 βαθμούς, όσους έχουν η δεύτερη Ουρουγουάη και η τρίτη Κολομβία. Η εθνική Εκουαδόρ ταξιδεύει στο Περού, όπου τα ξημερώματα της Τετάρτης (05:15) αντιμετωπίζει την "μπλανκιρόχα".

Ένα αρνητικό αποτέλεσμα θα σημάνει - σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας - και την απομάκρυνση του Αργεντινοβολιβιανού προπονητή από τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Το πρώτο φαβορί για την ενδεχόμενη αντικατάστασή του είναι ο Σέρχιο Μαρκαριάν. Ο 71χρονος Ουρουγουανός τεχνικός θεωρείται "προφεσόρ" στο ποδόσφαιρο της Λατινικής Αμερικής και είναι κοντά στο να προπονήσει την τέταρτη διαφορετική εθνική ομάδα μετά από αυτές των Παραγουάης, Περού κι Ελλάδας.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά το "διαζύγιό" του με την Εθνική Ελλάδας, ο Μαρκαριάν ετοιμάζεται να επιστρέψει στους πάγκους.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ