ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φαρμακερά βέλη κατά του Μέσι από αργεντίνικο ΜΜΕ!

Φαρμακερά βέλη κατά του Μέσι από αργεντίνικο ΜΜΕ!

Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο των συμπατριωτών του. Διαβάστε την αυστηρή κριτική του διευθυντή της εφημερίδας "Olé" ο οποίος τον χαρακτηρίζει ανάξιο να φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της εθνικής Αργεντινής.

Μετά την ήττα στον τελικό του Copa America από τη Χιλή ο Λιονέλ Μέσι θα χρειαστεί να έχει γερό στομάχι καθώς η μπόρα δεν εχει ακόμα περάσει. Πλέον, ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα βάλλεται από αρκετούς συμπατριώτες του που χρεώνουν σε εκείνον το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την αποτυχία να έρθει κάποιος μεγάλος τίτλος και ο τελευταίος που εκτόξευσε φαρμακερά βέλη ήταν ο Λέο Φαρινέλα.

Ο διευθυντής της αργεντίνικης εφημερίδας "Olé" υπογράφει ένα πύρινο άρθρο με στόχο τον Μέσι και σε αυτό δηλώνει ξεκάθαρα πως θα πρέπει να πάρει κάποιος άλλος μέσα στην ομάδα το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

"Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο αλλά δεν αξίζει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην Αργεντινή. Φτάνει με τις δικαιολογίες, φτάνει, σας παρακαλώ. Λίγος σεβασμός για αυτό τον κόσμο που αγκαλιάζει τις τηλεοράσεις ή που ξοδεύει χρήματα για να πάει στη Χιλή και να δει έναν τελικό.

Φαρμακερά βέλη κατά του Μέσι από αργεντίνικο ΜΜΕ!

Θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Να χαμηλώσει το κεφάλι όπως ξέρει να κάνει τέλεια ο Λιονέλ Μέσι", έγραψε χαρακτηριστικα ο Φαρινέλα, για να ρίξει και άλλο λάδι στη φωτιά προσθέτοντας τα εξής:

"Ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο δεν είναι σε θέση να μας εκπροσωπήσει σε μεγάλες στιγμές. Ήταν ανάξιος ο τρόπος που έπαιξε στον τελικό. Το να είσαι ο καλύτερος δεν σου δίνει μόνο δικαιώματα.

Δίνει επίσης και υποχρεώσεις και ο Μέσι, απέδειξε ότι δεν είναι άξιος να κουβαλάει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Αργεντινής".

Διαβάστε για 10 παίκτες που -όπως ο Μέσι- δεν εχουν πάρει τίτλο με την εθνική τους ομάδα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ