ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φανέλες για την κατάκτηση του Copa America από την Αργεντινή!

Φανέλες για την κατάκτηση του Copa America από την Αργεντινή!

Οι άνθρωποι της Αργεντινής πίστευαν πολύ στην κατάκτηση του Copa America και είχαν έτοιμα πανηγυρικά μπλουζάκια για να τα φορέσουν μετά τον τελικό με τη Χιλή. Δείτε τα.

Η Αργεντινή δεν κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα στα γήπεδα της Βραζιλίας και να επιστρέψει στην κορυφή του κόσμου για πρώτη φορά μετά το 1986, καθώς η Γερμανία ήταν εκείνη που χαμογέλασε στον τελικό με το χρυσό γκολ του Μάριο Γκέτσε στην παράταση.

Έναν χρόνο αργότερα βρέθηκε πάλι στην ίδια θέση, να διεκδικεί πάλι ένα μεγάλο τρόπαιο, όμως φέτος ήταν η Χιλή που πλήγωσε την "αλμπισελέστε" καθώς επικράτησε στον τελικό του Copa America (στα πέναλτι) και κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία της στο θεσμό.

Το εντυπωσιακό είναι πως οι άνθρωποι της Αργεντινής πίστευαν τόσο στην κατάκτηση του τροπαίου που δεν δίστασαν να φτιάξουν πανηγυρικά μπλουζάκια τα οποία θα φορούσαν μετά τον τελικό αν αυτός ήταν νικηφόρος.

Επρόκειτο για φανέλες της Αργεντινής όπου στο μπροστινό μέρος ήταν τυπωμένο το τρόπαιο του Copa America ενώ στο πίσω μέρος έγραφαν: "Αργεντινή, πρωταθλήτρια Αμερικής για το 2015".

Δείτε τις "συλλεκτικές" φανέλες όπως τις αποκάλυψε η ιστοσελίδα "Goal Chile":

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ