ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φαν του Μέσι στην πρεμιέρα της ταινίας του Ρονάλντο

Φαν του Μέσι στην πρεμιέρα της ταινίας του Ρονάλντο

Ένας φαν του Λιονέλ Μέσι θέλησε να πικάρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, φωνάζοντας ρυθμικά "Μέσι, Μέσι..." την ώρα που ο Πορτογάλος έβγαζε φωτογραφίες λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας του. (VIDEOS).

Πήγε, σπρώχτηκε, περίμενε καρτερικά και ο στόχος του ήταν να... πικάρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Πέρα από το αυτογελοιοποιηθεί και η εικόνα του να φτάσει στα πέρατα του κόσμου, δεν πέτυχε κάτι παραπάνω, καθώς ο Πορτογάλος δεν του έκανε την χάρη να ασχοληθεί μαζί του.

Ένας φαν του Λιονέλ Μέσι βρισκόταν ανάμεσα στο πλήθος με εκείνους του "CR7" και την ώρα που ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης έβγαζε selfies και έδινε αυτόγραφα στους θαυμαστές του πριν την προβολή της ταινίας του, φώναζε ρυθμικά το όνομα του Αργεντινού αστέρα. Γνωρίζοντας και τον χαρακτήρα του άσου της Μπαρτσελόνα, είναι δεδομένο πως ούτε και στον ίδιο θα άρεσε κάτι τέτοιο και ας επρόκειτο για δικό του θαυμαστή.

Από 'κει και πέρα, ο Ρονάλντο έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος και δεν χάλασε το χατίρι σε όποιον ήθελε να βρεθεί στο πλάι του για την μια φωτογραφία. Στήθηκε και περνούσαν οι φαν του για εκείνο το δευτερόλεπτο που για τους ίδιους ήταν κάτι το μοναδικό. Φημολογείται μάλιστα ότι θέλησε να σπάσει το... παγκόσμιο ρεκόρ που κατέχει ο "Rock" με τις περισσότερες selfies σε ένα τρίλεπτο.

Δείτε το βίντεο με τον φαν του Μέσι και τις φωτογραφίες του Ρονάλντο:



TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ