ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Ευχαριστώ" της Ροστόφ στον Σαββίδη

"Ευχαριστώ" της Ροστόφ στον Σαββίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οικονομική βοήθεια πολλών χιλιάδων ευρώ προσέφερε ο Ιβάν Σαββίδης προς την Ροστόφ και ο συγκεκριμένος σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση.

Ο Ιβάν Σαββίδης κατά το παρελθόν έχει βοηθήσει αρκετά την Ροστόφ (παλιά του ομάδα) και το έκανε ξανά. Για την προσφορά του ενημέρωσε επισήμως ο συγκεκριμένος σύλλογος και μάλιστα τον ευχαρίστησε.

"Ο γνωστός επιχειρηματίας του Ροστόφ, Ιβάν Σαββίδης παρείχε οικονομική στήριξη στην ομάδα του Ροστόφ. Στα ταμεία της ομάδας μπήκαν 50 εκ. ρούβλια (σ.σ. είναι περίπου 700.000 ευρώ) για να πληρωθούν μισθοί. Ο πρόεδρος της Ροστόφ, Αλεξάντερ Γκρεμπενσχίκοφ και ο σύλλογος ευχαριστούν τον Σαββίδη", αναφέρει η ανακοίνωση της Ροστόφ.

Η... ομάδα του Μπερμπάτοφ

Oπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, o Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ επέλεξε μια ομάδα πέντε παικτών στην οποία θα ήθελε να είναι. Πέραν του εαυτού του, οι άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές είναι οι Νόιερ, Κομπανί, Ινιέστα και Ρονάλντο. Με τον Πορτογάλο παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Βούλγαρος σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ ήταν συμπαίκτης στην Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ