ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχει τρελάνει την Ευρώπη ο Ισάκ

Έχει τρελάνει την Ευρώπη ο Ισάκ

Ο Αλεξάντερ Ισάκ φαίνεται ότι θα απασχολήσει αρκετές ομάδες την προσεχή μεταγραφική περίοδο. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΪΚ είναι μόλις 17 ετών, αλλά οι καλές εμφανίσεις έχουν στρέψει πάνω του τα βλέμματα πολλών συλλόγων (VIDEO).

Ο Αλεξάντερ Ισάκ, ο οποίος χαρακτηρίζεται κι ως ο "νέος Ιμπραχίμοβιτς", σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sun", βρίσκεται στο στόχαστρο των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί σκάουτερ παρακολούθησαν τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην εκτός έδρας ήττα της ΑΪΚ Στοκχόλμης απέναντι στην Γκέτεμποργκ (1-0).

Υπενθυμίζουμε ότι το σουηδικό πρωτάθλημα τελειώνει σε τρεις εβδομάδες και τότε θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του 17χρονου επιθετικού. Βέβαια, λόγο σε ενδεχόμενη μεταγραφή έχει και η ΑΪΚ, μιας κι ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018.

Στην παρθενική του σεζόν έχει σκοράρει δέκα τέρματα σε 22 εμφανίσεις, με τη φανέλα του Σουηδικού συλλόγου. Πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή στις 28 Φεβρουαρίου 2016 απέναντι στη Tenhults IF για το σουηδικό κύπελλο (6-0). Πέρασε αλλαγή στο 75' και κατάφερε να βρει δίχτυα μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, ο νεαρός άσσος έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές ομάδες της Σουηδίας (U17, U19, U21) και σύντομα αναμένεται η κλήση του στην ανδρική ομάδα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ