ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχασε με 1-0 αλλά ελπίζει η Ακρόπολης

Έχασε με 1-0 αλλά ελπίζει η Ακρόπολης

Η Ακρόπολης ηττήθηκε με 1-0 στο πρώτο ματς των μπαράζ από την Φρέι Τάμπι με τους γηπεδούχους να έχουν καλύτερη απόδοση και να εναποθέτουν τις ελπίδες τους στη ρεβάνς της Κυριακής (8/11).

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Ακρόπολης και Φρέι Τάμπι παρά την ήττα των γηπεδούχων με 1-0 στο πρώτο ματς των μπαράζ των δυο συλλόγων για την άνοδο στη Β' Εθνική Σουηδίας, που διεξήχθη την Πέμπτη (5/11) το απόγευμα.

Η Ακρόπολης μπορεί να έχασε, δέχτηκε ένα γκολ στο 7' από τον Λαλέτ, αλλά ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της και αυτό της δίνει ελπίδες για τη ρεβάνς που θα διεξαχθεί την Κυριακή (8/11) στην έδρα της Φρέι Τάμπι.

Οι Έλληνες της Σουηδίας έδωσαν δυναμικό παρών την Πέμπτη το απόγευμα στο γήπεδο και μετά το τέλος του ματς ζητούσαν από τους ποδοσφαιριστές της Ακρόπολης να τα δώσουν όλα στη ρεβάνς για να ανατρέψουν το σκορ.

Ακρόπολης: Λούντγκρέν, Οντέλιους, Α. Πέτερσον, Φ. Πέτερσον, Στράντ (83' Μάρτινσον), Σέντερλινγκ, Λοφκβιστ, Σοντερστρομ, Σεβγίλι (70' Άντερσον), Σταυροθανασόπουλος, Σωτηρόγλου.

Φρέι Τάμπι: Ατανάκοβιτς, Θεορίν, Γκούσταφσον, Γκλάσμπεργκ, Σπόνγκ, Λαλέτ (85' Πλάβσιτς), Γκράντεν, Σιλφβέρ, Γουίστρομ, Σόντερστρομ (70' Κέλσινγκ), Σούνενσον (59' Ρουνέμο).

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ