ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχασε 34.000 ευρώ εξαιτίας του Σανέ και ο Καν τον στέλνει Μονακό!

Έχασε 34.000 ευρώ εξαιτίας του Σανέ και ο Καν τον στέλνει Μονακό!

Ένας παίκτης του στοιχήματος έχασε εξαιτίας του τέρματος του Σανέ 34.000 ευρώ και ο Όλιβερ Καν για να τον... παρηγορήσει του πληρώνει όλα τα έξοδα για να παρακολουθήσει από κοντά το Μονακό - Μάντσεστερ Σίτι.

Πέρα από τον μεγάλο τυχερό του Stoiximan ο οποίος έβγαλε 45.451 ευρώ ποντάροντας μόνο 1€, υπήρξε ακόμα ένας παίκτης που είχε ανάλογη έμπνευση παίζοντας σε στοιχηματική εταιρία του εξωτερικού.

Έπαιξε λοιπόν τελικό σκορ στο Μπάγερν Λεβερκούζεν - Αθλέτικο το 2-4 και στο ματς της Μάντσεστερ Σίτι με τη Μονακό το 4-3.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το γκολ του Σανέ στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης στο "Έτιχαντ" με το οποίο έγινε το τελικό 5-3, τον έστειλε στον "κουβά"! Ο Μάρβιν Χέρες, όπως είναι το όνομα του παίκτη, ανέβασε στο λογαριασμό του το δελτίο του για να δείξει την ατυχία του, τονίζοντας και τα 34.000 ευρώ που θα γίνονταν δικά του.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη φωτογραφία έφτασε μέχρι τα χέρια του Σανέ, ο οποίος το έβαλε στο λογαριασμό του ζητώντας... συγγνώμη από τον Χέρες.

Η είδηση έγινε viral και τράβηξε στην προσοχή του Όλιβερ Καν. Ο σπουδαίος Γερμανός τερματοφύλακας μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook προσφέρει στον Μάρβιν Χέρες τα εισιτήρια για να δει από κοντά την ρεβάνς ανάμεσα στην Μονακό και την Μάντσεστερ Σίτι. Μάλιστα, του πληρώνει και όλα τα έξοδα για μία VIP εμπειρία τόσο σε εκείνον όσο και σε ένα φίλο του.

Η κίνηση του Καν γνώρισε την αποθέωση με τους διαδικτυακούς του φίλους να τον αποθεώνουν. Μάλιστα, δεν έλειψαν και εκείνοι που έκραξαν τον Σανέ για τον τρόπο που αντιμετώπισε το συμβάν.

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα του Καν

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ