ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έβαλε τον Μιραλάς στη... θέση του

Έβαλε τον Μιραλάς στη... θέση του

Ο ομοσπονδιακός προπονητής του Βελγίου, απάντησε στον Κέβιν Μιραλάς και στην κριτική του για την κλήση του Γιανουζάι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο Κέβιν Μιραλάς πήρε... θέση για τον Αντνάν Γιανουζάι και το κατά πόσο θα έπρεπε να κληθεί στην εθνική ομάδα του Βελγίου, με τον άλλοτε άσο της Σεντ Ετιέν και του Ολυμπιακού και νυν της Έβερτον να εκφράζει τις ενστάσεις του. Για κακή του τύχη όμως, δεν συμμερίζεται την ίδια άποψη και ο ομοσπονδιακός του προπονητής, ο οποίος τοποθετήθηκε επί του θέματος και θέλησε να επαναφέρει στην τάξη τον Μιραλάς.

Ο Μιραλάς είχε πει πως θα ήταν άδικο να κληθεί ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, με τον Μαρκ Βίλμοτς να τον καλεί κανονικά στην προεπιλογή και μάλιστα έκανε και δηλώσεις στο "Voetbal International", εκφράζοντας την δική του άποψη και το κατα πόσο θα πρέπει κάποιοι να παρεμβαίνουν στο έργο του. Κοινώς, έβαλε τον Μιραλάς στην θέση του.

Ο Βίλμοτς είπε συγκεκριμένα: "Ο Μιραλάς είπε επίσης ότι αν ένας επιθετικός είναι αναγκαίος, αυτός θα μπορούσε να είναι ο Γέλε Βόσεν της Γκενκ. Δεν είναι αυτή η δουλειά του.

Γι' αυτό, θα έπρεπε να σιωπήσει. Οι κανόνες είναι: Πρέπει να μιλάς για τον εαυτό σου, αλλά όχι για τους άλλους. Στις επιλογές που αποφάσισα, ο Κέβιν μπορεί να έχει μια άποψη, αλλά δεν πρέπει να μιλάει για τους άλλους ή πως μπορεί να επηρεάσουν το κλίμα παίκτες όπως ο Γιανουζάι

Να σταματήσει να λέει ανοησίες. Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα, όταν ερχόταν ένας καινούργιος παίκτης. Για τον Γιανουζάι, αυτό δεν θα είναι πρόβλημα. Έχει μια εξαιρετική συμπεριφορά".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ