ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro 2016 με μπύρες για Έλιοτ και Μπάτλαντ

Euro 2016 με μπύρες για Έλιοτ και Μπάτλαντ

Ο Μπάτλαντ και ο Έλιοτ θα χάσουν το Euro 2016 λόγω τραυματισμών και θα το παρακολουθήσουν μαζί πίνοντας μπύρες! Ο Γκίβεν στα 40 του χρόνια θα καλύψει το κενό που άφησε ο 1ος σε Στόουκ και ο 2ος σε Ιρλανδία

Πολύ σημαντικό πλήγμα για την εθνική ομάδα της Ιρλανδίας εν όψει του Euro 2016, καθώς ο βασικός τερματοφύλακάς της, Ρομπ Έλιοτ, υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης για 6 μήνες.

Φυσικά τα νέα είναι πολύ άσχημα και για τη Νιούκαστλ, η οποία δίνει "μάχη" για την παραμονή στην Premier League, ενώ με τον Τομ Κρουλ να είναι επίσης τραυματίας, ο Ράφα Μπενίτεθ θα παίζει με βασικό τον Καρλ Ντάρλοου και στον πάγκο θα είναι ο 19άχρονος, Φρέντι Γούντμαν.

Όσον αφορά στην εθνική Ιρλανδίας, είναι πολύ πιθανό πλέον να έχει βασικό στο Euro 2016 τον Σέι Γκίβεν, ο οποίος στις 20 Απριλίου θα κλείσει τα 40 του χρόνια και πρόσφατα επέστρεψε στις προπονήσεις από τραυματισμό.

Ο Γκίβεν μάλιστα αναμένεται να κάνει άμεσα το ντεμπούτο του με την φανέλα της Στόουκ, καλύπτοντας το κενό από τον τραυματισμό του Τζακ Μπάτλαντ, ο οποίος χάνει επίσης το υπόλοιπο της σεζόν και το Euro 2016 (Αγγλία).

Διπλή ευκαιρία λοιπόν για τον Σέι Γκίβεν στα 40 του χρόνια, στην Στόουκ λόγω του τραυματισμού του Τζακ Μπάτλαντ και στην εθνική Ιρλανδίας λόγω του τραυματισμού του Ρομπ Έλιοτ.

Ο Μπάτλαντ το βράδυ της Τρίτης εγχειρίστηκε στον αστράγαλο και την Τετάρτη έγραψε στο twitter για την επιτυχημένη του επέμβαση, ενώ έστειλε μήνυμα στήριξης στον Έλιοτ, τον οποίο και προσκάλεσε να παρακολουθούν μαζί στο σπίτι του το Euro 2016.

Λίγες ώρες αργότερα ο Έλιοτ αντέδρασε και αυτός με ευχές και εν συνεχεία χαρακτήρισε καλή την ιδέα του Μπάτλαντ για την πρόσκληση στο σπίτι του και πρόσθεσε: "Θα φέρω τις μπύρες".

Μπάτλαντ και Γκίβεν στην προπόνηση της Στόουκ πριν την διακοπή για τις εθνικές ομάδες...

Euro 2016 με μπύρες για Έλιοτ και Μπάτλαντ
© PA ARCHIVE IMAGES

Ο Μπάτλαντ τραυματίστηκε στο Γερμανία - Αγγλία...

Euro 2016 με μπύρες για Έλιοτ και Μπάτλαντ
© REUTERS

Ο Ρομπ Έλιοτ τραυματίστηκε στο Ιρλανδία - Σλοβακία...

Euro 2016 με μπύρες για Έλιοτ και Μπάτλαντ
© REUTERS
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ