ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εύκολες νίκες για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Εύκολες νίκες για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Τρία σημαντικά φιλικά συμπεριελάμβανε το πρόγραμμα του Σαββάτου με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα να επικρατούν επί των Γαλατάσαραϊ, Τσέλσι και Σέλτικ αντίστοιχα. (VIDEOS)

Το ντεμπούτο του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και η γκολάρα του Μαριάνο στο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Τσέλσι ήταν αυτά που θα μπορούσαμε να κρατήσουμε από τα φιλικά του Σαββάτου όπου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα επικράτησαν επί των Γαλατάσαραϊ, Τσέλσι και Σέλτικ αντίστοιχα.

Εύκολες νίκες για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Ντεμπούτο Ιμπραχίμοβιτς με γκολάρα

Φυσικά, η είδηση του φιλικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Γαλατά ήταν η πρώτη εμφάνιση του Ιμπράχιμοβιτς με τη φανέλα των κόκκινων διαβόλων. Όταν το ντεμπούτο του συνδυάστηκε και με γκολάρα μόλις στο τέταρτο λεπτό γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι.

Ο Σινάν Γκιουμιούς φρόντισε για λίγο να παγώσει το γιορτινό κλίμα στο 22' όταν με κοντινή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Σνάιντερ έκανε το 1-1. Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τους "κόκκινους διαβόλους" όταν στο 40 ο Μπρουμά με ένα εξαιρετικό πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Το 2-1 υπέρ της Γαλατά ήταν το σκορ του ημιχρόνου, με το δεύτερο όμως να ανήκει ολοκληρωτικά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο 55' μετά από όμορφο συνδυασμό των Ράσφορντ και Βαλένσια ο δεύτερος έκανε τη σέντρα και ο Ρούνεϊ με προβολή έκανε το 2-2. Τρία λεπτά αργότερα ήρθε η ανατροπή για τους παίκτες του Μουρίνιο με τον Ράσφορντ να κερδίζει σωστά το πέναλτι μετά από ανατροπή του Μουσλέρα και τον Ρούνεϊ να ευστοχεί δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

Το τρίτο γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 62' με τον Βαλένθια σε ρόλο δημιουργού και τον Φελαϊνί να σκοράρει. Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε ο Μάτα στο 74ο λεπτό μετά από σέντρα του Κάρικ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα (67' Ρομέρο), Βαλένσια (67' Ντεπάι), Μπεγί (67' Ρόχο), Μπλιντ (67 Τζόουνς), Σο (67' Νταρμιάν), Σνιντερλέν (46' Κάρικ), Ερέρα (46' Φελαϊνί), Μχιταριάν (46' Λίνγκαρντ), Ρούνεϊ (67' Μάτα), Μαρσιάλ (46' Γιάνγκ), Ιμπραχίμοβιτς (46' Ράσφορντ)

Γαλατάσαραϊ: Μουσλέρα, Σελτσούκ Ινάν (46' Άλτιντοπ), Καρόλ, Λίνες, Σνάιντερ, Μπρούμα, Σινάν Γκιουμιούς (85' Σαμπρι), Χακάν Μπαλτά (46' Αζίζ), Σετζού, Ντζεμαϊλί, Γιασίν Εζτεκίν (85' Ισμαΐλ)

Εύκολες νίκες για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Καθάρισε σε ένα ημίχρονο η Μπάρτσα

Μόλις στο 11ο λεπτό η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ. Ο Βιντάλ κατάφερε να κρατήσει την μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου, απέφυγε έναν αντίπαλο και την έστρωσε στον επερχόμενο Αρντά Τουράν ο οποίος με ένα εξαιρετικό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-0.

Η άμυνα της Μπαρτσελόνα δεν ενέπνεε σιγουριά και αφού πρώτα η Σέλτικ απείλησε μετά από ένα τραγικό λάθος του Ματιέ στο 29' κατάφερε να ισοφαρίσει εκμεταλλευόμενη ένα ακόμα. Ο Μασίπ γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή στον Μαρτίνες, εκείνος έκανε τραγικό κοντρόλ και ο Γκρίφιθς χωρίς κανένα πρόβλημα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στην κενή εστία.

Η χαρά για την Σέλτικ κράτησε μόλις δύο λεπτά. Στο 31' ο Καμαρά από αριστερά έκανε τη σέντρα και ο Άμπροουζ στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Σαν να μην έφτανε αυτό στους Σκοτσέζους πριν τελειώσει το ημίχρονο δέχτηκαν και τρίτο γκολ. Ο Μετά από εξαιρετικό συνδυασμό η μπάλα έφτασε στον Σουάρες εκείνος γύρισε την μπάλα στον Μουνίρ που έκανε το 3-1 το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Σέλτικ: Γκόρντον (46' Φάζαν), Γιάνκο (63' Ραλστον), Άμπροουζ (63' ΜακΚάρτ), Ισαγκίρε (79' Φίσερ), Ο'Κόνελ (46' Άλαν), Μπράουν (46' Ρόγκιτς), Μπίτον (46' Άγερ), ΜακΓκέγκορ (46' Άρμστρονγκ), Ρόμπερτς (46' Ντεμπελέ), Γκρίφιθς (46' Τσιφτσί), Φόρεστ (63' Κρίστι)

Μπαρτσελόνα: Μασιπ (77' Σουάρες), Βιντάλ, Ματιέ (61' Σάντος), Μαρτίνες (77' Μπόρχα Λόπες), Ντένις Σουάρες (61' Αλφάρο), Σέρτζι Ρομπέρτο (61' Αλένια), Μουνίρ (77' Γκουμπάου), Καμαρά (77' Νίλι), Αρντά (61' Καρμπονέλ), Λουίς Σουάρες (61' Μουχίκα), Μέσι (46' Σαμπερ)

Εύκολες νίκες για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Νίκη με 3-2 της Ρεάλ επί της Τσέλσι με πρωταγωνιστή τον Μαρσέλο

Με ένα καταιγιστικό πρώτο ημίχρονο η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να προηγηθεί με 3-0. Το πρώτο τέρμα μπήκε στο 19' όταν ο Μαρσέλο με σουτ με το δεξί (!) άνοιξε το σκορ. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ της Ρεάλ έκανε το 2-0 με ωραία ατομική ενέργεια στο 26'. Για να ολοκληρωθεί το καταστροφικό πρώτο ημίχρονο για την Τσέλσι ήρθε ένα απίστευτο γκολ από τον Μαριάνο που με έναν "κεραυνό" από τα 30 μέτρα δεν άφησε περιθώρια στον Μπέγκοβιτς κάνοντας το 3-0 στο 36'.

Στο ημίχρονο και οι δύο ομάδες προχώρησαν σε αλλαγές και μία από αυτές φρόντισε να μειώσει για την Τσέλσι. Ο Αζάρ με δύο σχεδόν ίδια γκολ στο 80' και στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγια (64' Ρουμπέν), Καρβαχάλ (46' Ντανίλο), Βαράν, Νάτσο, Μαρσέλο (64' Τερέχο), Βάθκεθ (64 Έντεγκααρντ), Κόβατσιτς (64' Λιορέντε), Καζεμίρο (64' Ζιντάν), Μοράτα (64' Ντίας), Ασένσιο (64' Φεμπας), Μαριάνο

Τσέλσι: Μπέγκοβιτς (46' Κουρτουά), Έινα, Τέρι, Κέιχιλ, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Οσκάρ (46' Τσαλόμπα), Γουίλιαν (46' Κουδράδο), Τραορέ, Λόφτους Τσικ (46' Μπατσουαγί), Πέδρο (65' Αζάρ)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ