ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ετοιμάζει πρόταση για τον Σέρχιο Ράμος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (L) celebrates with Real Madrid's defender Sergio Ramos after scoring during the UEFA Champions League semi-final second leg football match Real Madrid FC vs Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on May 13, 2015.   AFP PHOTO/ GERARD JULIEN        (Photo credit should read GERARD JULIEN/AFP/Getty Images)
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (L) celebrates with Real Madrid's defender Sergio Ramos after scoring during the UEFA Champions League semi-final second leg football match Real Madrid FC vs Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on May 13, 2015. AFP PHOTO/ GERARD JULIEN (Photo credit should read GERARD JULIEN/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Οι επαφές του Σέρχιο Ράμος με τη διοίκηση της Ρεάλ για την ανανέωση του συμβολαίου "πάγωσαν" και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζει πρόταση.

Ο Σέρχιο Ράμος αποτελεί εδώ και δέκα χρόνια βασικό και αναντικατάστατο μέλος της άμυνας της Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά τα πρώτα του ποδοσφαιρικά χρόνια στη Σεβίλη ο 29χρονος πια αμυντικός μετακόμισε στο Μπερναμπέου αλλά το μέλλον του εκεί μόνο σίγουρο δεν μοιάζει.

Το συμβόλαιό του λήγει το 2017, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα μείνει απαραίτητα στη Ρεάλ μέχρι τότε.

Η διοίκηση της "Βασίλισσας" ήταν σε συζητήσεις με τον Ράμος για την πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας τους, όμως οι απαιτήσεις του "πάγωσαν" τις όποιες επαφές. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία και την Αγγλία, ο 29χρονος αμυντικός αξίωσε ένα ποσό που έφτανε στα δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Αυτή την... παγωμάρα φέρεται έτοιμη να εκμεταλλευτή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Λουί Φαν Χάαλ θέλει να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας της ομάδας του και ο Σέρχιο Ράμος έχει τα στοιχεία που επιθυμεί. Έτσι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ετοιμάζει πρόταση ύψους 28 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει να μετακομίσει στο Μάντσεστερ.

Ο Ρενέ Ράμος, αδερφός και μάνατζερ του παίκτη της Ρεάλ, τόνισε σχετικά: "Έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Ρεάλ. Περιμένουμε την κλήση του συλλόγου για να συζητήσουμε. Δεν υπάρχουν επαφές αυτή τη στιγμή. Πιθανότατα να είναι καλύτερο για τον Σέρχιο να μην ολοκληρώσει την καριέρα του στη Ρεάλ, αλλά σε κάποιον άλλο σύλλογο. Ποτέ δεν ξέρεις. Το ποδόσφαιρο αλλάζει τόσο γρήγορα".

Σίγουρα, είτε παραμείνει στη Ρεάλ είτε όχι το καλοκαίρι για τον Σέρχιο Ράμος προβλέπεται καυτό.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ