ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έσπρωξε τον προπονητή της Ζυρίχης ο Κασάμι

Έσπρωξε τον προπονητή της Ζυρίχης ο Κασάμι

Ο Κασάμι λίγο έλειψε να τραυματίσει τον προπονητή της Ζυρίχης, Ούλι Φόρτετον, στο ματς του Σαββάτου (4/11) καθώς τον έσπρωξε επειδή εμπόδιζε στην επαναφορά της μπάλας. (VIDEO)

Η Σιόν του Παιτίμ Κασάμι βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση και η πίεση στους παίκτες της, μεταξύ των οποίων και ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, είναι αυξημένη.

Αυτό φάνηκε και στο ματς του Σαββάτου (4/11) όπου η Σιόν υποδέχτηκε την Ζυρίχη. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ και ο Κασάμι μπόρεσε στο 82΄να ισοφαρίσει για την ομάδα του.

Στις καθυστερήσεις όμως και με τη Σιόν να κυνηγάει τη νίκη ο Κασάμι έσπρωξε τον προπονητή της Ζυρίχης, Ούλι Φόρτετον, καθώς μπήκε μπροστά στην μπάλα και εμπόδιζε ώστε να εκτελεστεί γρήγορα ένα πλάγιο άουτ.

Ο Ελβετός μέσος τον έσπρωξε δυο φορές μάλιστα και την δεύτερη τον έστειλε πάνω στον πάγκο και παραλίγο να τον τραυματίσει. Η κίνηση αυτή του Κασάμι προκάλεσε σύρραξη ανάμεσα στους πάγκους των δυο ομάδων που είχαν σαν αποτέλεσμα την αποβολή του προπονητή της Ζυρίχης ενώ ο Κασάμι την γλίτωσε.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ