ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Έσπασε το ρόδι" η Μπάγερν, 3-2 την Τσέλσι

"Έσπασε το ρόδι" η Μπάγερν, 3-2 την Τσέλσι

Η Μπάγερν Μονάχου πήρε... εκδίκηση για τη βαριά ήττα απ' τη Μίλαν, επικράτησε με 3-2 της Τσέλσι και "έσπασε το ρόδι" στο International Champions Cup. Δύο γκολ ο Τόμας Μίλερ, ντεμπούτο του Άλβαρο Μοράτα με τους Λονδρέζους.

Η βαριά ήττα με 4-0 απ' τη Μίλαν φαίνεται πως πλήγωσε τους παίκτες της Μπάγερν, οι οποίοι εμφανίστηκαν βελτιωμένοι απέναντι στην Τσέλσι, την οποία και νίκησαν με 3-2.

Οι Βαυαροί έδειξαν από νωρίς τις... άγριες διαθέσεις τους, αφού μόλις στο 6ο λεπτό, ο Ραφίνια με συρτό διαγώνιο σουτ νίκησε τον Τιμπό Κουρτουά. Οι ποδοσφαιριστές του Κάρλο Αντσελότι θέλησαν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ και έφτασαν στο 2-0, έξι λεπτά αργότερα, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Τόμας Μίλερ, ύστερα από όμορφη ενέργεια και σέντρα του Φρανκ Ριμπερί.

ΤΣΕΛΣΙ (3-5-2): Κουρτουά (76' Εντουάρντο), Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν (63' Νταβίντ Λουίζ), Κέιχιλ, Μόουζες, Καντέ, Φάμπρεγας (86' Πάσαλιτς), Μάρκος Αλόνσο (76' Τομόρι), Ουίλιαν, Μπατσουαγί (86' Μπέικερ), Μπογκά.

ΜΠΑΓΕΡΝ (4-4-1-1): Στάρκε (46' Φριχτλ), Ραφίνια (64' Φ. Γκέτσε), Χούμελς, Μαρτίνεθ, Φριντλ, Τολισό (64' Πάντοβιτς), Ρενάτο Σάντσες, Ριμπερί, Χάμες, Μίλερ, Λεβαντόβσκι (46' Κομάν).

Η Τσέλσι προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά οι Βαυαροί διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα και ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 26' και πάλι με τον Μίλερ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μ' ένα τρομερό σουτ που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κουρτουά. Μετά το 35', η Μπάγερν χαμήλωσε ρυθμούς, με αποτέλεσμα οι Λονδρέζοι να ανεβάσουν την απόδοσή τους, κυνηγώντας ένα γκολ πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους. Τελικά, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μάρκος Αλόνσο μ' ένα εξαιρετικό διαγώνιο σουτ μείωσε σε 3-1.

"Έσπασε το ρόδι" η Μπάγερν, 3-2 την Τσέλσι

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με την Τσέλσι να αναζητά ένα γρήγορο γκολ προκειμένου να επιστρέψει στη διεκδίκηση του παιχνιδιού, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αντίθετα, οι Βαυαροί επιχείρησαν να "χτυπήσουν" στις αντεπιθέσεις κι έχασαν τρεις καλές ευκαιρίες με τον Χάμες Ροντρίγκες (57', 60', 67').

Μετά το 70ό λεπτό, οι "μπλε" ανέβασαν την απόδοσή τους και είχαν δοκάρι με τον Νταβίντ Λουίζ στο 73ο λεπτό. Οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε συνέχισαν να πιέζουν για τη μείωση του σκορ και τελικά είδαν την προσπάθειά τους να αποδίδει καρπούς στο 85', όταν ο Μιτσί Μπατσουαγί έκανε το 3-2 με κοντινό πλασέ, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Θεσκ Φάμπρεγας. Στα τελευταία λεπτά, οι "μπλε' κυνήγησαν την ισοφάριση, αλλά οι Βαυαροί άντεξαν και σημείωσαν την πρώτη νίκη στο International Champions Cup.

Photo Credits: Chelsea FC/ Bayern Munchen FC Twitter

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ