ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρχεται Αθήνα για το "αντίο" ο Πλατινί

Έρχεται Αθήνα για το "αντίο" ο Πλατινί

Ο πρώην πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, θα έρθει στην Αθήνα για τις εκλογές της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (14/9) ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση, την οποία έλαβε.

Σε εκλογικούς ρυθμούς κινείται πλέον η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία με τους Αλεκσάντερ Τσέφεριν και Μίκαελ φαν Πράαχ να διεκδικούν την προεδρία της UEFA, στις εκλογές της 14ης Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, μετά την απόφαση του Άνχελ Μαρία Βιγιάρ να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση αυτής.

Την Τετάρτη, η "Equipe" αποκάλυψε ότι ο πρώην πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Μισέλ Πλατινί, έλαβε πρόταση ώστε να παραβρεθεί στο συνέδριο. Στενός συνεργάτης του Γάλλου πρώην ποδοσφαιριστή και πρώην παράγοντα αποκάλυψε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων ότι θα ανταποκριθεί θετικά στην πρόκληση και θα έρθει στην ελληνική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Μισέλ Πλατινί "θα ευχαριστήσει τα μέλη του οργανισμού για την εμπιστοσύνη τους και θα παραδώσει στο συνέδριο τη θητεία του ως πρόεδρος. Δεν θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, θα ήθελε να κρατήσει τα λόγια τους για τους εκπροσώπους των εθνικών ομοσπονδιών".

Ο Πλατινί ανακοίνωσε την παραίτησή του από την προεδρία της UEFA στις 9 Μαΐου, μετά την απόφαση μείωσης της ποινής απαγόρευσης ενασχόλησης με κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα από το CAS από έξι σε τέσσερα έτη.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ