ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επτάρα η Ντίναμο, τα έξι γκολ σε 30 λεπτά

Επτάρα η Ντίναμο, τα έξι γκολ σε 30 λεπτά

Εντυπωσιακή ήταν στο δεύτερο ημίχρονο η Ντίναμο Ζάγκρεμπ, η οποία επικράτησε 7-1 της Οστριτς Ζλάταρ και πέρασε στην φάση των "16" του Κυπέλλου Κροατίας. Τα έξι γκολ σημειώθηκαν από το 50' ως το 80'.

Αν και μέχρι το 50' το σκορ ήταν 1-1 επί της αδύναμης Οστριτς Ζλάταρ, η Ντίναμο Ζάγκρεμπ φιλοδώρησε με επτά γκολ της αντίπαλό της και πέρασε στην φάση των "16" του Κυπέλλου Κροατίας.

Η εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, από το 50' μέχρι το 80' πέτυχε τα έξι γκολ και έφτασε άνετα στην πρόκριση στον επόμενο γύρο του δεύτερου τη τάξει εγχώριου θεσμού.

Η ομάδα του Ζάγκρεμπ, προηγήθηκε με πέναλτι του Μασάντο, αλλά η Οστριτς Ζλάταρ ισοφάρισε λίγο πριν το ημίχρονο σε 1-1. Στο δεύτερο μέρος, ο Τσεκίτσκι σκόραρε εις διπλούν και από από ένα τέρμα πέτυχαν οι Μόρις, Γκόγιακ, Όλμο και Ματέλ, που διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Η Ντίναμο που νίκησε 2-1 την Άρσεναλ στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, στην 2η αγωνιστική παίζει με την Μπάγερν στο Μόναχο και στην συνέχεια έχει δυο σερί παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ