ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιβεβαίωσε για MLS ο Ντρογκμπά

Chelsea's Didier Drogba celebrates after scoring a penalty during their Champions League Group G soccer match agaisnt Maribor at Stamford Bridge in London October 21, 2014.        REUTERS/Andrew Winning (BRITAIN  - Tags: SOCCER SPORT)   ORG XMIT: REGIONALHUBEMEA2
Ντρογκμπά REUTERS

Ακόμα δεν έχει ανακοινώσει τον επόμενο προορισμό του, όμως, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά τόνισε ότι διαπραγματεύεται με μία ομάδα από τις ΗΠΑ.

Είκοσι ημέρες μετά την αποδέσμευση του από την Τσέλσι, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά παραμένει ελεύθερος και το όνομα του έχει γραφτεί για αρκετές ομάδες σε όλο τον κόσμο.

Η σημαντικότερη φέρεται να προέρχεται από την Ίντερ, η οποία πραγματοποιεί μία αναδιαμόρφωση του ρόστερ της και ο 37χρονος στράικερ αποτελεί μία καλή λύση.

Πάντως, ο Ντρογμπά διέψευσε ότι έχει πρόταση από τους "νερατζούρι" και επανέλαβε ότι βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με ομάδα από τις ΗΠΑ.

"Η Ίντερ είναι ένα σπουδαίο club, και σίγουρα, εάν με είχαν καλέσει, θα τους είχα ακούσει με χαρά στην πρόταση τους, όμως, αυτή τη στιγμή έχω επικοινωνία με μία ομάδα του MLS" υπογράμμισε ο Ντρογκμπά.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ