ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιτυχημένη επέμβαση στην καρδιά για τον Γιάτσεκ Γκμοχ

Επιτυχημένη επέμβαση στην καρδιά για τον Γιάτσεκ Γκμοχ

Ο Γιάτσεκ Γκμοχ ένιωσε έντονους πόνους στην καρδιά και μετέβη εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση bypass.

Σε επιτυχημένη επέμβαση bypass υποβλήθηκε τις προηγούμενες μέρες ο Γιάτσεκ Γκμοχ. Ο 78χρονος πλέον πρώην προπονητής ένιωσε ενοχλήσεις στην καρδιά και μετέβη εσπευσμένα στο νοσοκομείο την Κυριακή και οι γιατροί προχώρησαν αμέσως σε χειρουργική επέμβαση.

Όπως αναφέρουν οι Πολωνοί δημοσιογράφοι η κατάσταση του αποδείχθηκε σοβαρή για αυτό και προχώρησαν στην χειρουργική επέμβαση, όλα πήγαν καλά όμως και όπως διαβεβαιώνουν πλέον δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας καθώς η επέμβαση ήταν επιτυχής.

Μάλιστα ο γιος του Γκμοχ, Πολ, έκανε δηλώσεις στα πολωνικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα στην "Polsat Sport" λέγοντας: "Μίλησα με τον πατέρα μου και μόλις μου είπε ότι βρήκε από την εντατική και βρίσκεται πλέον στο "κανονικό" δωμάτιο ανάκαμψης του νοσοκομείου. Το πρωί, όταν μίλησα μαζί του, μου ζήτησε να του φέρω αμέσως μία οδοντόβουρτσα, πιθανώς επειδή είναι πολύ ωραία η νοσοκόμα που τον φροντίζει!"

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ