ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίθεση Τούρκων στην UEFA με το παράδειγμα του... Αστέρα Τρίπολης

Επίθεση Τούρκων στην UEFA με το παράδειγμα του... Αστέρα Τρίπολης

Με δημοσίευμά της, η τουρκική "Milliyet" επιτίθεται στην UEFA για το γεγονός πως δεν έδειξε καμία ανοχή στην Φενέρμπαχτσε για τα στημένα ματς, αναφέροντας τον Αστέρα Τρίπολης. Τι γράφουν για Ολυμπιακό.

Με το παράδειγμα του... Αστέρα Τρίπολης, η τουρκική "Milliyet" κάνει επίθεση στην UEFA. Συγκεκριμένα, τονίζει πως η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν έδειξε καμία ανοχή στην Φενέρμπαχτσε για την εμπλοκή της στα στημένα ματς, τιμωρώντας με τριετή αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της και με τους Αρκάδες δεν υπήρξε η ίδια αντιμετώπιση. Μάλιστα, κατονομάζουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Μποροβήλο και τον Δημήτρη Μπάκο (εκ των ιδιοκτητών της ομάδας) για το θέμα του "Koriopolis".

"Με τη Φενέρμπαχτσε δεν υπήρξε καμία ανοχή και την απέβαλαν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ σε πιο σοβαρές περιπτώσεις όπως του Αστέρα, δεν υπήρξε κανείς ενδοιασμός να τον αφήσουν να παίξει στους ομίλους του Europa League", τονίζεται στο εν λόγω δημοσίευμα.

Το ρεπορτάζ στέκεται στο ρόλο του επιθεωρητή της επιτροπής ελέγχου και ηθικής της UEFA, Μιγκέλ Λίταρντ Φερνάντεθ-Παλάσιος, ο οποίος ενέκρινε τη συμμετοχή των Αρκάδων στο Europa League, βασισμένος σε στοιχεία που προσκόμισε ο integrity officer της ΕΠΟ, Δημήτρης Δαβάκης.

Η "Milliyet" αναφέρεται και στο θέμα της "εγκληματικής οργάνωσης", γράφει το όνομα του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος είναι μεταξύ εκείνων που πέρασαν την πόρτα του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη και του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και πως όλοι οι εμπλεκόμενοι περιμένουν την απόφαση της Δικαιοσύνης.

Μάλιστα, στέκεται και στο γεγονός ότι ο Θόδωρος Θεοδωρίδης ο οποίος είναι στο πλευρό του Μισέλ Πλατινί (αναπληρωτής γενικός γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας), είναι γιος του αντιπροέδρου των Πειραιωτών, Σάββα Θεοδωρίδη.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ