ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίθεση Μουρίνιο στον Κασίγιας!

Επίθεση Μουρίνιο στον Κασίγιας!

Δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του Ζοζέ Μουρίνιο από τη Ρεάλ Μαδρίτης αναβιώνει ξανά η κόντρα του με τον Ίκερ Κασίγιας. Διαβάστε τι αναφέρει ο "special one" για τη μεταγραφή του Ισπανού κίπερ στην Πόρτο.

Ζοζέ Μουρίνιο και Ίκερ Κασίγιας συνυπήρχαν για τρία ολόκληρα χρόνια στη Μαδρίτη και η σχέση τους μόνο αρμονική δεν ήταν, ενώ έφτασε στο χειρότερο σημείο της στους έξι τελευταίους μήνες του "Μου" στη Ρεάλ όπου έβαλε τον Ντιέγκο Λόπεθ κάτω από την εστία και παρόπλισε τον "Άγιο".

Τώρα κανείς από τους δύο δεν υπηρετεί τη Ρεάλ Μαδρίτης μιας που ο Μουρίνιο ετοιμάζεται για την τρίτη σεζόν του στην Τσέλσι και ο Κασίγιας είναι εδώ και λίγες ημέρες στην Πόρτο, παρόλα αυτά η κόντρα φαίνεται πως θα ξαναφουντώσει.

Σε αυτό έβαλε το χεράκι του ο Μουρίνιο, ο οποίος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Guardian" κατηγορεί την Πόρτο για το συμβόλαιο που προσέφερε στον 34χρονο κίπερ (διετές με ετήσιες απολαβές 2.500.000 ευρώ), κάνοντας λόγο για παράλογο μισθό.

Επίθεση Μουρίνιο στον Κασίγιας!

"Η Πόρτο δίνει ένα εκπληκτικό ποσό στον Κασίγιας αν αναλογιστεί κανείς τα προβλήματα στη χώρα μου. Τα ποσά στο ποδόσφαιρο έχουν εκτοξευτεί. Η Πορτογαλία έχει κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά προβλήματα, υπάρχει κόσμος που υποφέρει πολύ, υπάρχουν μειώσεις σε μισθούς, απολύσεις, άτομα που μένουν άνεργα και ηλικιωμένοι που έχουν προβλήματα με τις συντάξεις τους.

Όμως το ποδόσφαιρο ξεφεύγει από αυτές τις καταστάσεις και η Πόρτο ξοδεύει 20 εκατομμύρια ευρώ για τον Ιμπουλά και δίνει ένα απίστευτο ποσό στον Κασίγιας ενώ η Σπόρτινγκ πληρώνει εκατομμύρια για προπονητές και παίκτες", τόνισε εξοργισμένος ο Μουρίνιο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ