ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίθεση με σπρέι χρώματος σε βοηθό στη Νορβηγία

Επίθεση με σπρέι χρώματος σε βοηθό στη Νορβηγία

Μια αναίτια επίθεση με σπρέι χρώματος σε βοηθό έλαβε χώρα στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα Κόνγκσβινγκερ - Ρανχάιμ στη Νορβηγία. Ο δράστης δεν μιλούσε ούτε νορβηγικά, ούτε αγγλικά όταν τον έπιασαν οι αστυνομικοί (VIDEO).

Από το πουθενά και από εκεί που δεν το περιμένεις, μπορεί να συμβεί κάτι απρόοπτο. Ο αγώνας της Κόνγκσβινγκερ με τη Ρανχάιμ στη Νορβηγία βρισκόταν στο τελευταίο δεκάλεπτο, το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο χωρίς σκορ και όλα κυλούσαν ήρεμα, χωρίς κανένας να περιμένει οτιδήποτε μπορούσε να διαταράξει την ηρεμία και την χαλαρότητα που επικρατούσε. Ίσως μόνο κάποιο γκολ...

Ένας φίλαθλος όμως αποφάσισε να γίνει ο ίδιος πρωταγωνιστής, χωρίς κανένας να γνωρίζει τα αίτια πίσω από την επίθεσή του. Τι έκανε; Μπήκε ανενόχλητος στον αγωνιστικό χώρο, πήγε δίπλα στον ένα βοηθό και του έριξε σπρέι χρώματος στο πρόσωπο. Αν μη τι άλλο, ήταν σοκαριστική στιγμή για τον Όλε Αντρέας Σκόγκσρουντ Χαουκάσεν, ο οποίος πάλευε να δει καλά από το δεξί του μάτι στην συνέχεια.

Ο αγώνας διακόπηκε, οι αστυνομικοί έπιασαν τον δράστη, ο οποίος δεν μιλούσε ούτε αγγλικά, ούτε νορβηγικά ώστε να μπορούν να συνεννοηθούν μαζί του, ενώ ο βοηθός έριχνε συνεχώς νερό στο πρόσωπό του για να το καθαρίσει και κυρίως για να βελτιώσει την όρασή του από το δεξί του μάτι. Αν μη τι άλλο, ήταν μια στιγμή που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ