ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίθεση με πυροτεχνήματα στο ξενοδοχείο της Μπόκα

Επίθεση με πυροτεχνήματα στο ξενοδοχείο της Μπόκα

Η Μπόκα Τζούνιορς δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο το υψόμετρο της Λα Πας, αλλά και τους οπαδούς της Μπολίβαρ, που με πυροτεχνήματα "επιτέθηκαν" τα ξημερώματα στο ξενοδοχείο της. (VIDEO)

Στην πρωτεύουσας της Βολιβίας, Λα Πας, βρίσκεται η Μπόκα Τζούνιορς για να αντιμετωπίσει την Μπολίβαρ, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Copa Libertadores.

Κι αν το κύριο πρόβλημα είναι το υψόμετρο (3.600 μέτρα) της πρωτεύουσας, Λα Πας, από χθες τα ξημερώματα προέκυψε κι άλλο.

Στις 3:30 το βράδυ (ώρα Βολιβίας), οπαδοί της Μπολίβαρ "κατασκήνωσαν" έξω από το ξενοδοχείο, στο οποίο διαμένει η αποστολή των "σενέισες" και άναψαν πυροτεχνήματα, ξυπνώντας τον Γκιγιέρμο Μπάρος Στσελότο και τους ποδοσφαιριστές του.

Μάλιστα, αρκετά από τα πυροτεχνήματα πέρασαν κοντά από τα παράθυρα των δωματίων, παικτών και προπονητών της Μπόκα, ενώ ο ήχος αναστάτωσε όλη την αποστολή της αργεντίνικης ομάδας. Όπως, χαρακτηριστικά, αναφέρει και η κορυφαία εφημερίδα της χώρας, Ole, η Μπόκα "έμαθε τι είναι το Copa Libertadores".

Δείτε το βίντεο:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ