ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίθεση Μαραντόνα στα παιδιά του

Επίθεση Μαραντόνα στα παιδιά του

Αν και τους είχε βγάλει εισιτήρια για να βρεθούν στα γενέθλιά του, τα παιδιά του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα δεν ήταν δίπλα του και εκείνος ξέσπασε μέσω Facebook.

Τα 56 του χρόνια συμπλήρωσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα στις 30 Οκτωβρίου και ο ίδιος διοργάνωσε πάρτι, απευθύνοντας πρόσκληση και στα παιδιά του, στέλνοντάς τους εισιτήρια για να δώσουν το παρών. Εκείνα όμως δεν... συγκινήθηκαν ιδιαίτερα και δεν παρευρέθηκαν σε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα του πατέρα τους. Ο "Ντιεγκίτο", μέσω Facebook, ξέσπασε εναντίον των παιδιών του, φανερώνοντας την πικρία του.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

"Έστειλα έξι εισιτήρια, για τα πέντε παιδιά μου και τον εγγονό μου. Ήρθαν η Χάνα και ο Ντιεγκίτο. Τα άλλα τρία εισιτήρια ήταν για την Ντάλμα, την Τζιανίνα και τον Μπένγιαμιν. Πέρασα φανταστικά στα γενέθλιά μου, όμως θα περίμενα ένα μήνυμα μέσω whats app ή ένα βίντεο εκείνων δεν ήρθαν. Παρ' όλα αυτά, δεν το έλαβα ποτέ.

Δεν είμαι λυπημένος. Αυτό δεν τον κάνεις ούτε στον πατέρα σου, ούτε στον παππού σού, όσα προβλήματα και αν έχουμε. Και να μην γράφουν στο twitter για να τα βλέπει ο κόσμος. Να γράψουν σε εμένα. Η Τζιανίνα με έχει μπλοκάρει στο κινητό της και με την Ντάλμα είχα μια έντονη συνομιλία.

Να θυμούνται ότι όλα άρχισαν επειδή ο μπαμπάς τους έπαιζε μπάλα. Χωρίς την μπάλα, δεν θα είχαν τίποτα, όπως δεν είχα εγώ όταν ήμουν μικρός. Γι' αυτό με πονά πολύ. Είμαι, όμως, ευτυχισμένος. Παρά το γεγονός ότι ευχαριστήθηκαν που δεν ήρθαν στα γενέθλιά μου, εγώ τους αγαπά και αγαπώ και τον Μπένγιαμιν. Σίγουρα, αυτός θα ήθελε να χαιρετήσει τον παππού του".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ